Slå sammen Todoist-kontoer

Business

Dessverre er det ikke mulig å slå sammen separate Todoist-kontoer.

Hvis du vil overføre data (aktive oppgaver, prosjekter og etiketter du bruker nå) til en annen konto, kan du gjøre det ved å eksportere og importere prosjekterBare sikkerhetskopier all data på kontoen sin som CSV-filer, og importer dem deretter inn i den andre kontoen din.

Dine fullførte oppgaver, filtre, etiketter som ikke er i bruk, og Karma-fremgang vil ikke overføres.

Alternativt kan du endre e-postadressen til kontoen din.