Angi forfallsdatoer med smart planlegging

Business

Har du problemer med å sette opp en realistisk plan for oppgavene dine? La smart planlegging hjelpe deg med å planlegge dagen og uken som kommer.

Smart planlegging bruker en modell som forutsier og kommer med forslag til den beste forfallsdatoen til oppgavene dine. (Du har alltid muligheten til å godta, endre eller avslå forslagene til smart planlegging.)

For å finne den ideelle forfallsdatoen for en oppgave, tar smart planlegging hensyn til det følgende:

• Vanene dine – Går du vanligvis gjennom e-poster på mandag morgen? Er lørdag lesedagen din? Smart planlegging lærer seg vanene dine og foreslår passende forfallsdatoer.
  • Hvor mye oppgaven haster – Basert på anonym data fra alle Todoist-brukere, vil smart planlegging estimer hvor mye en gitt oppgave haster.
  • Arbeidsdag eller helg – Smart planlegging lærer seg hvilke type oppgaver som kan gjøres i helger, og hvilke som som alltid bør gjøres i løpet av uken (for eksempel «Fullfør utkast» eller «Sjekk e-post»).
  • Kommende oppgaver – Har du en full dag i morgen, men en helt åpen fredag? Smart planlegging prøver å spre oppgavene dine over de neste sju dagene.
  • Dine daglig og ukentlige mål – Smart planlegging anbefaler forfallsdatoer som hjelper deg med å nå dine daglige og ukentlige mål. (Finn ut mer om Karma-mål.)

Som med alle funksjoner som styrers av en kunstig intelligens og «lærer» over tid, vil smart planleggings forutsigelser når det kommer til datoer bli mer og mer nøyaktige desto mer du bruker Todoist.

Gjør følgende for å få tilgang til smart planlegging i Todoist:

Når du skal gi nytt tidspunkt til forfalte oppgaver

1. I visningen I dag eller De neste 7 dagene klikker du på Gi nytt tidspunkt til forfalt i øvre høyre hjørne av oppgavelisten din.
  2. Før musepekeren over en oppgave og klikk på det grå kalender-ikonet til høyre for å redigere den foreslåtte forfallsdatoen (valgfritt).
  3. Når du er fornøyd med de planlagte oppgavene dine, klikker du på Oppdater nederst i listen.

Når du skal legge til eller gi nytt tidspunkt til én enkelt oppgave

1. Opprett en ny oppgave eller klikk på oppgaven du vi gi nytt tidspunkt.
  2. Klikk på datofeltet til høyre for oppgavenavnet.
  3. Klikk på foreslått dato-snarveien øverst til venstre på datomenyen.
  4. Klikk lagre.

Når du skal gi nytt tidspunkt til flere oppgaver

1. I hvilken som helst oppgavevisning velger du flere oppgaver å redigere.
  2. Klikk Tidsplan i menyen som dukker opp øverst i Todoist.
  3. Klikk Smart planlegging for å se foreslåtte forfallsdatoer for de valgte oppgavene.
  4. Før musepekeren over en oppgave og klikk på det grå kalender-ikonet til høyre for å redigere den foreslåtte forfallsdatoen (valgfritt).
  5. Når du er fornøyd med de planlagte oppgavene dine, klikker du på Oppdater nederst i listen.

Når du skal gi nytt tidspunkt til forfalte oppgaver

1. I visningen I dag eller De neste 7 dagene klikker du på Gi nytt tidspunkt til forfalt i øvre høyre hjørne av oppgavelisten din.
  2. Før musepekeren over en oppgave og klikk på det grå kalender-ikonet til høyre for å redigere den foreslåtte forfallsdatoen (valgfritt).
  3. Når du er fornøyd med de planlagte oppgavene dine, klikker du på Oppdater nederst.

Når du skal legge til eller gi nytt tidspunkt til én enkelt oppgave

1. Opprett en ny oppgave eller før musepekeren over en eksisterende oppgave som du vil gi nytt tidspunkt.
  2. Klikk på datofeltet til høyre (når du oppretter en ny oppgave) eller kalender-ikonet (når du gir nytt tidspunkt).
  3. Klikk på foreslått dato-snarveien nederst til venstre (når du oppretter en oppgave) eller øverst til venstre (når du gir nytt tidspunkt til en oppgave).

Når du skal gi nytt tidspunkt til flere oppgaver

1. Gå til valgmodus ved hjelp av tastatursnarveien Ctrl+m eller (hvis i en filtrert visning) klikk på de tre prikkene øverst til høyre og velg Valgmodus.
  2. Velg oppgavene du vil gi nytt tidspunkt.
  3. Klikk på kalender-ikonet øverst.
  4. Klikk på foreslått dato-snarveien øverst til venstre.
  5. Når du er fornøyd med de planlagte oppgavene dine, klikker du på Oppdater nederst.
  1. I visningen I dag eller De neste 7 dagene trykker du på Gi nytt tidspunkt i øvre høyre hjørne av oppgavelisten din.
  2. Trykk på hvilken som helst oppgave og klikk Gi nytt tidspunkt for å endre foreslått forfallsdato (valgfritt).
  3. Når du er fornøyd med de planlagte oppgavene dine, klikker du på Oppdater i øvre høyre hjørne.

Når du skal gi nytt tidspunkt til én enkelt oppgave

1. Sveip til venstre på oppgaven du vil gi nytt tidspunkt.
  2. Trykk på foreslått dato-snarveien øverst.

Når du skal gi nytt tidspunkt til flere oppgaver

1. I hvilken som helst oppgavevisning trykker du på de tre prikkene øverst til høyre, og velger deretter Rediger flere elementer.
  2. Velg oppgavene du vil gi nytt tidspunkt.
  3. Trykk på kalender-ikonet i menyen som dukker opp nederst i Todoist.
  4. Trykk på Smart planlegging.
  5. Trykk på hvilken som helst oppgave og klikk Gi nytt tidspunkt for å endre foreslått forfallsdato (valgfritt).
  6. Når du er fornøyd med de planlagte oppgavene dine, klikker du på Oppdater i øvre høyre hjørne.

Når du skal gi nytt tidspunkt til forfalte oppgaver

1. I visningen I dag eller De neste 7 dagene trykker du på Gi nytt tidspunkt i øvre høyre hjørne av oppgavelisten din.
  2. Trykk på hvilken som helst oppgave og klikk Gi nytt tidspunkt for å endre foreslått forfallsdato (valgfritt).
  3. Når du er fornøyd med de planlagte oppgavene dine, klikker du på Oppdater i øvre høyre hjørne.

Når du skal gi nytt tidspunkt til én enkelt oppgave

1. Sveip til venstre på oppgaven du vil gi nytt tidspunkt.
  2. Klikk på foreslått dato-snarveien øverst til venstre på datomenyen.

Når du skal gi nytt tidspunkt til flere oppgaver

1. I hvilken som helst oppgavevisning velger du flere oppgaver å redigere.
  2. Trykk på kalender-ikonet i menyen som dukker opp nederst i Todoist.
  3. Trykk på Smart planlegging.
  4. Trykk på hvilken som helst oppgave og klikk Gi nytt tidspunkt for å endre foreslått forfallsdato (valgfritt).
  5. Når du er fornøyd med de planlagte oppgavene dine, klikker du på Oppdater i øvre høyre hjørne.

Helt privat og trygt

Vi vet at dagens teknologi gjør mange bekymret for måten selskaper bruker deres data på – og det er vi også! Vi vil gjerne være åpne og gjennomsiktige når det kommer til hvordan smart planlegging fungerer:

Alle dine personlige data (for eksempel når du vanligvis fullfører oppgaver som inneholder ordet «e-post») behandles automatisk av algoritmen til Smart planlegging. Det betyr at dine data aldri brukes av noen tjeneste utenfor Todoist og aldri blir sett av noen av våre teammedlemmer. Dataene er fortsatt helt private og dine egne.

Alle tidligere brukerdata som brukes til å bidra til å forutsi forfallsdato (for eksempel hvilke typer oppgaver brukerne våre vanligvis merker som å haste) er sammenfattet og anonyme. Ingen av våre teammedlemmer ser personlig identifiserbar informasjon, og vi deler aldri dine data med uautorisert tredjeparter uten tillatelse fra deg.

Lese vår personvernpolicy for å finne ut mer om hvordan vi passer på dine personlige data.