Legg til en Legg til oppgave-hurtiginnstillingflis på Android

Tilgjengelig i:
Free
Premium
Business

«Legg til oppgave»-hurtiginnstillingflis i Android Nougat er en hendig måte å raskt legge til nye oppgaver i Todoist.

For å legge til, fjerne eller flytte «Legg til oppgave»-hurtiginnstillingflisen, følger du disse enkle trinnene:

1. Åpne hurtiginnstillinger.
  2. Trykk på blyant-ikonet (hvis du bruker en Samsung-enhet trykker du de tre vertikale prikkene -> rediger).
  3. Trykk og dra innstillinger til der du ønsker dem.
  • For å legge til en innstilling, drar du den opp fra «Dra for å legge til fliser».
  • For å fjerne en innstilling, drar du ned til «Dra hit for å fjerne».

De første innstillingsflisene vil utgjøre Hurtiginnstillinger-linjen din.