Tildele en oppgave til noen andre

Business

Du kan enkelt tildele en oppgave til hvem som helst. Når du gjør det, vil de varsles om den tildelte oppgaven. Hvis du legger til en forfallsadato, vil oppgaven dukke opp i den personens I dag- og De neste 7 dagene-visning når den nærmer seg forfall.

Du må dele prosjektet med den personen før du tildeler personen en oppgave.

Tildele en eksisterende oppgave:

1. Når du er i et delt prosjekt, klikker du på person-ikonet til høyre for oppgavenavnet.
  2. Velg personens navn fra rullegardinmenyen.

Mens du oppretter en oppgave:

1. Åpne et delt prosjekt og klikk på +-ikonet på den øverste linjen for å åpne en ny oppgave.
  2. Skriv + direkte i oppgavefeltet.
  3. Fra rullegardinmenyen velger du personens navn. Fortsett å skrive navnet for å begrense resultatene som vises.

Hvis du oppretter en oppgave fra et prosjekt som ikke er delt, eller i I dag, De neste 7 dagene, eller en annen filtrert visning, må du spesifisere et delt prosjekt først ved å skrive # i oppgavefeltet og velge prosjektnavnet. Eksempel: «#Design +James».

Tildele en eksisterende oppgave:

1. Når du er i et delt prosjekt, kan du føre pekeren over en oppgave og klikke på person-ikonet til høyre for oppgavenavnet.
  2. Velg personens navn fra rullegardinmenyen.

Mens du oppretter en oppgave:

1. Åpne et delt prosjekt og klikk på +-ikonet på den øverste linjen for å åpne en ny oppgave.
  2. Skriv + direkte i oppgavefeltet.
  3. Fra rullegardinmenyen velger du personens navn. Fortsett å skrive navnet for å begrense resultatene som vises.

Hvis du oppretter en oppgave fra et prosjekt som ikke er delt, eller i I dag, De neste 7 dagene, eller en annen filtrert visning, må du spesifisere et delt prosjekt først ved å skrive # i oppgavefeltet og velge prosjektnavnet. Eksempel: «#Design +James».

Tildele en eksisterende oppgave:

1. Når du er i et delt prosjekt, trykker du på oppgaven du vil tildele.
  2. I menyen som dukker opp nederst på skjermen, trykker du på blyant-ikonet.
  3. Trykk på Tildel til.
  4. Fra rullegardinmenyen velger du personens navn.
  5. Trykk på send-ikonet for å lagre endringene dine.

Mens du oppretter en oppgave:

1. Åpne et delt prosjekt og trykk på +-ikonet for å åpne en ny oppgave.
  2. Skriv + direkte inn i oppgavefeltet og velg personens navn fra rullegardinmenyen, eller trykk på person-ikonet i menyen under oppgavefeltet.
  3. Fra rullegardinmenyen velger du personens navn. Fortsett å skrive navnet for å begrense resultatene som vises.

Hvis du oppretter en oppgave fra et prosjekt som ikke er delt, eller i I dag, De neste 7 dagene, eller en annen filtrert visning, må du spesifisere et delt prosjekt først ved å trykke på prosjekt-ikonet fra menyen under oppgavefeltet, og deretter velge prosjektnavnet.

Tildele en eksisterende oppgave:

1. Når du er i et delt prosjekt, trykker du på oppgaven du vil tildele.
  2. I menyen som dukker opp under oppgaven, trykker du på blyant-ikonet.
  3. Trykk på Tildel til.
  4. Fra rullegardinmenyen velger du personens navn.
  5. Trykk på Ferdig i øvre høyre hjørne for å lagre endringene dine.

Mens du oppretter en oppgave:

1. Åpne et delt prosjekt og trykk på +-ikonet for å åpne en ny oppgave.
  2. Skriv + direkte inn i oppgavefeltet og velg personens navn fra rullegardinmenyen, eller trykk på person-ikonet i menyen under oppgavefeltet.
  3. Fra rullegardinmenyen velger du personens navn. Fortsett å skrive navnet for å begrense resultatene som vises.

Hvis du oppretter en oppgave fra et prosjekt som ikke er delt, eller i I dag, De neste 7 dagene, eller en annen filtrert visning, må du spesifisere et delt prosjekt først ved å trykke på prosjekt-ikonet fra menyen under oppgavefeltet og velger prosjektnavnet.

Når det samarbeides i Todoist, kan du sørge for at alle er oppdater med oppgavekommentarer. Del mer informasjon om oppgaven eller last opp relevante filer – alt forblir oversiktlig organisert sammen med oppgaven.