Søk etter oppgaver tildelt en viss person

Business

Få en tydelig oversikt over alle oppgaver tildelt noen du samarbeider med. Bare klikk eller trykk på søk-ikonet øverst i Todoist og bruk søket «tildelt til: personens navn». Et eksempel kan være: «tildelt til: Galina», som vil returnere alle oppgaver tildelt Galina.

Her er noen andre hendige søk hvis du bruker Todoist til å samarbeide med andre:

Søk

Wha det gjør

tildelt til: andre

Viser alle oppgaver som har blitt tildelt til andre

tildelt av: Steven

Viser alle oppgaver Steven har tildelt

tildelt av: meg

Viser alle oppgaver som har blitt tildelt av deg til andre

tildelt

Viser alle oppgaver som har blitt tildelt til hvem som helst (deg selv og andre)

!assigned

Viser alle oppgaver som ikke har blitt tildelt til noen

delt

Viser alle oppgaver i delte prosjekter

Hvis du ofte foretar det samme søke, kan du lagre det som et tilpasset filter for enkel tilgang senere.

Finn ut mer om å dele prosjekter og samarbeide med Todoist