Få en faktura for Premium

Business

Trenger du en faktura for Todoist Premium-kjøpet ditt? Ikke noe problem.

Du kan enkelt finne og laste ned fakturaer på denne måten:

1. Logg inn på Todoist-kontoen din på todoist.com.
  2. Klikk på tannhjulet øverst til høyre på siden og velg Innstillinger.
  3. Klikk på Betalinger.

Under Betalinger kan du se betalingene dine, legge inn data du ønsker å se på fakturaen din (bedriftens navn, adresse, MVA-nummer osv.) og laste ned fakturaen din.

Dette alternativet er kun tilgjengelig for betalinger foretatt direkte gjennom siden vår med et kreditt-/debetkort eller PayPal. Hvis du har betalt via Apples App Store eller Google Play Store, kan bare fakturaen utstedes av disse selskapene (Apple eller Google).