Oppgaver opprettet i Gmail-utvidelser åpner en annen Gmail-konto

Tilgjengelig i:
Free
Premium
Business

Når du legger til en oppgave ved hjelp av Todoist Gmail-tillegget, vil oppgaven lagres med URL-en til e-posten du legger til. Hvis du er logget inn på flere Gmail-kontoer, vil Google legge et tall til URL-ene for å identifisere hvilken konto en e-post er tilknyttet.

Tallet viser ganske enkelt i hvilken rekkefølge du logget deg inn på de kontoene. Den første kontoen du logget deg inn på, vil ha «0». Den andre kontoen vil ha «1» osv. Det ser ut som dette:

Så hvis du er logget inn på din private konto, jobbkonto og freelancekonto, i den rekkefølgen, vil koblingene se slik ut:

(Legg merket til tallet på slutten av hver URL.)

Hvis du logger deg inn på disse Gmail-kontoene på nytt, men denne gangen i en annen rekkefølge, vil tallene være tilknyttet en annen konto. For eksempel:

Før endringen av påloggingsrekkefølge, ville koblingen https://mail.google.com/mail/u/0/#starred/158bf0e7285ae8ad ha pekt til en e-post på den private kontoen.

Etter endringen av påloggingsrekkefølg, vil den nå peke til jobbkontoen. Siden koblingen åpner opp en annen Gmail-konto, vil ikke e-posten lenger være tilgjengelig.

For å få koblingene til å fungere igjen, må du logge inn på Gmail-kontoene dine i samme rekkefølge som du opprinnelig brukte da du la til e-postene som oppgaver.