Hvordan bli kvitt Windows-sikkerhet sitt vindu som ber deg logge på når du åpner Outlook.

Tilgjengelig i:
Free
Premium
Business

Når du åpner Outlook med en Todoist-kalender-feed, vil du kanskje se feilmeldingen nedenfor. Her får du vite hvordan du fikser dette problemet.

Hva er problemet?

Hvis du har lagt til en Todoist-kalender-feed i Outlook tidligere, da du hadde et Todoist Premium- eller Business-abonnement, og du ikke lenger abonnerer, vil ikke Outlook kunne laste inn Todoist-kalenderen i Outlook lenger.

Mer spesifikt: Når du logger inn, vil du få opp et vindu som ber deg logge inn på Todoist. Men selv om du prøver å logge deg inn, vil du ikke få tilgang til feeden, siden kalender-feeder kun er tilgjengelig for Premium- og Business-abonnementer.

Hvordan blir jeg kvitt vinduet?

Det er to måter å bli kvitt dette vinduet på:

Metode 1: Forny Premium-abonnementet ditt, noe som aktiverer kalender-feeden igjen.

Metode 2: Fjern Todoists kalender fra Outlook:

1. I Kalender, som du finner i mapperuten, høyreklikker du på navnet til kalenderen du vil slette.
  2. Klikk på Slett kalender.
  3. For å bekrefte at du vil slette, klikker du på Ja.
For mer informasjon om det å slette kalendere fra Outlook, kan du lese denne hjelpeartikkelen fra Microsoft: Slette en kalender