Hvordan kan jeg fjerne oppgaver og hendelser opprettet med Google Kalender-integrasjonen?

Tilgjengelig i:
Free
Premium
Business

Hvis integrasjonen mellom Todoist og Google Kalender ble fjernet, vil oppgavene og hendelsene som ble opprettet i Google Kalender og Todoist-kontoen din fortsatt være der. Slik fjerner du dem:

Hvis du har satt opp integrasjonen med en nylig opprettet Google Kalender (standardalternativet):

1. Åpne Todoist-nettappen.
  2. Gå til prosjektet som Google Kalender-hendelsene har blitt synkronisert til.
    1. Hvis du er usikker på hvilket prosjekt som ble synkronisert, finner du en synkronisert Todoist-oppgave i Google Kalender og søker etter den oppgaven i Todoist.
  3. Velg og slett alle oppgavene som har blitt synkronisert fra Google Kalender.
  4. Deretter åpner du Google Kalender.
  5. I det venstre panelet, under Mine kalendere, klikker du på X til høyre for kalenderen som ble opprettet under oppsettet av integrasjonen, som blir kalt Todoist som standard.
  6. Bekreft at du vil slette kalenderen ved å velge Fjern kalender.

Hvis du har satt opp integrasjonen med din primære Google Kalender:

1. Åpne Todoist-nettappen.
  2. Gå til prosjektet som Google Kalender-hendelsene har blitt synkronisert til.
    1. Hvis du er usikker på hvilket prosjekt som ble synkronisert, finner du en synkronisert Todoist-oppgave i Google Kalender og søker etter den oppgaven i Todoist.
  3. Velg og slett alle oppgavene som har blitt synkronisert fra Google Kalender.
  4. Deretter åpner du Google Kalender.
  5. I det venstre panelet, under Mine kalendere, fjerner du merkingen for alle kalendere med unntak av den som var synkronisert til Todoist-kalenderen din, så du ikke ved et uhell fjerner oppgaver fra andre kalendere.
  6. Høyreklikk på hver hendelse som har blitt synkronisert fra Todoist og velg Slett. Gjør dette for alle hendelser som har blitt synkronisert fra Todoist-prosjekter.

Hvis du vil sette opp en ny integrasjon med Google Kalender, følger du trinnene i denne artikkelen: Hvordan kan jeg bruke Todoist med Google Kalender?