Opprett et prosjekt

Business

Når du jobber med noe som krever mer enn én enkelt oppgave, er et prosjekt den beste måten å organisere det hele på. Slik oppretter du et nytt prosjekt:

1. Klikk på Prosjekter øverst til venstre i Todoist.
  2. Bla til bunnen av prosjektlisten din.
  3. Klikk på Legg til prosjekt.
  4. Skriv navnet til prosjektet.
  5. Klikk på sølvsirkelen til venstre for prosjektnavnet, hvis du vil endre fargen.
  6. Klikk på Legg til prosjekt for å opprette prosjektet.
  7. (Valgfritt) Du kan deretter dra og slippe prosjektet til et nytt sted i prosjektlisten din, eller du kan gjøre prosjektet om til et underprosjekt.
  1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Trykk på Prosjekter.
  3. Bla til bunnen av listen med prosjekter og trykk på Administrer prosjekter.
  4. Trykk på + Legg til prosjekt.
  5. Skriv navnet til det nye prosjektet ditt.
  6. Velg en farge for prosjektet ditt fra de forskjellige fargene.
  7. (Valgfritt) For å gjøre et nytt prosjekt til et underprosjekt, trykker du på Overordnet-feltet og velger prosjektet du vil det nye prosjektet skal være under.
  8. (Valgfritt) For å dele det nye prosjektet ditt med noen andre, trykker du på Legg til samarbeidspartnere.
  9. Når du er ferdig, trykker du på send-ikonet for å opprette prosjektet.
  1. Åpne menyen på venstre side i Todoist.
  2. Bla til bunnen av prosjektlisten din.
  3. Trykk på Legg til prosjekt.
  4. Skriv navnet til prosjektet.
  5. For å gi prosjektet ditt en farge, trykker du på Farge-feltet.
  6. (Valgfritt) For å dele det nye prosjektet ditt med noen andre, trykker du på Legg til samarbeidspartnere.
  7. (Valgfritt) For å gjøre et nytt prosjekt til et underprosjekt, trykker du på Overordnet-feltet og velger prosjektet du vil det nye prosjektet skal være under.
  8. Når du er ferdig, trykker du på Ferdig øverst til høyre, for å opprette prosjektet.
  1. Klikk på Prosjekter øverst til venstre i Todoist.
  2. Bla til bunnen av prosjektlisten din.
  3. Klikk på + Legg til prosjekt.
  4. I panelet på høyre side skriver du inn navnet til prosjektet.
  5. For å gi prosjektet en farge, klikker du på Prosjektfarge.
  6. For å dele det nye prosjektet ditt med noen andre, klikker du på + Legg til personer.
  7. Klikk på Lagre.
Når du oppretter et prosjekt, kan du ikke bruke @, #, + og = i prosjektnavnet. De eneste spesialtegnene du kan bruke i prosjektnavnet, er ., _ og -.
Få en god start med prosjekter ved å lese en rask og enkel guide til å fullføre et prosjekt i Todoist.