Endre innstillingene dine for varsler

Business

Hold deg oppdatert ved å motta varsler fra dine delte prosjekter: Enten det er noen som legger til en kommentar, tildeler en oppgave, fullfører en oppgave, eller blir med i / forlater prosjektet. Du kan tilpasse hvilke hendelser du vil varsles om, og om du vil motta varslene via e-post eller push-varsel.

Slik administrerer du innstillingene for varsel:

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist.
  2. Klikk på Innstillinger > Varsler.
  3. For å motta varsler på nett, velge du Ja fra Nettvarsler-rullegardinlisten.
  4. For å administrere hvilke varsler du mottar fra delte prosjekter, blar du ned til Varsler for delt prosjekt.
  5. For hver handling et teammedlem foretar i et delt prosjekt, kan du motta et varsel på e-post (e-post-ikon) eller push-varsel på enheten din (telefon-ikon).
  6. Merk av i boksene for de forskjellige typene varsler du vil motta, og fjern merket i boksen for varslene du ikke ønsker å motta. For mer informasjon om hva hver handling betyr, kan du lese «Mer om delingsvarsler» nedenfor.
  1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Trykk på Innstillinger > Varsler.
  3. Hvis du ønsker å slå push-varsler på eller av for denne enhetene, merker du eller fjerner merkingen for Lokale varsler.
  • Hvis du har push-varsler slått på, kan du velge en egen lyd som spilles, noe du gjør ved å klikke på Lyd.
  • Du kan velge om Todoist-varsler vibrerer telefonen din med Vibrer-boksen.
  • Du kan slå den daglige gjennomgangen på eller av ved å klikke på Daglig gjennomgang. Varselet for den daglige gjennomgangen sendes én gang per dag, og det informerer deg om hvor mange oppgaver du har igjen å fullføre den dagen.
  • Du kan velge tidspunktet varselet for den daglige gjennomgangen skal sendes ved hjelp av Send varsel kl. …
  • Som standard vil den daglige gjennomgangen kun sendes hvis du fortsatt har oppgaver som ikke er fullført for dagen. Du kan sørge for at den daglige gjennomgangen sendes hver dag ved å fjerne merkingen av Vis kun med oppgaver.
  • Den daglige gjennomgangen inkluderer forfalte oppgaver som standard. Du kan slå av dette og kun vise dagens oppgaver, ved å fjerne merkingen for Inkluder oppgaver som har forfalt.
  • For å slå varsler fra delte prosjekter på eller av, trykke du på Deling.
    • For hver handling et teammedlem foretar i et delt prosjekt, kan du motta et varsel på e-post (e-post-ikon) eller et push-varsel på enheten din (telefon-ikon).
    • Merk av de forskjellige typene varsler du vil motta, og fjern merkingen for varslene du ikke ønsker å motta. For mer informasjon om hva hver handling betyr, kan du lese «Mer om delingsvarsler» nedenfor.
  • Hvis aktuelt, kan du slå på eller av varsler relatert til TD Business-kontoen din, noe du gjør ved å trykke på Business.
    • Du kan slå varsler på e-post og push-varsler på eller av for hvert alternativ på samme måte som for delte varsler.
    1. For å slå Todoist-varsler på eller av, må du bruke innstillingene for iOS-varsler, som du finner på iOS-enheten din.
  • For å tilpasse varsler fra delte prosjekter, åpner du Todoist-appen.
  • Trykk på tannhjulet øverst til høyre
  • Trykk på Varsler.
    • For hver handling et teammedlem foretar i et delt prosjekt, kan du motta et varsel på e-post (e-post-ikon) eller et push-varsel på enheten din (telefon-ikon).
    • Merk av de forskjellige typene varsler du vil motta, og fjern merkingen for varslene du ikke ønsker å motta. For mer informasjon om hva hver handling betyr, kan du lese «Mer om delingsvarsler» nedenfor.
    1. Klikk på meny-ikonet øverst til venstre i Todoist-appen.
    2. Klikk på tannhjulet.
    3. Klikk på Varsler til høyre.
    4. Hvis du ønsker å slå push-varsler på eller av for denne Windows 10-enhetene, merker eller avmerker du Vis skrivebordsvarsler.
    5. For å administrere varsler fra delte prosjekter, klikker du på Deling.
    • For hver handling et teammedlem foretar i et delt prosjekt, kan du motta et varsel på e-post (e-post-ikon) eller et push-varsel på enheten din (snakkeboble-ikon).
    • Merk av de forskjellige typene varsler du vil motta, og fjern merkingen for varslene du ikke ønsker å motta. For mer informasjon om hva hver handling betyr, kan du lese Mer om delingsvarsler nedenfor.
  • Hvis aktuelt, kan du slå varsler relatert til TD Business-kontoen din på eller av, noe du gjør ved å klikke på Business.
    • Du kan slå varsler på e-post og push-varsler på eller av for hvert alternativ på samme måte som for delte varsler.

Mer om delingsvarsler

Det er flere typer handlinger som personer kan foreta i et delt prosjekt. Du kan bestemme hvilke du vil varsles om:

• Kommentarer tilknyttet meg: Når noen har valgt å varsle deg om en oppgavekommentar.
    • Oppgaver tildelt meg: Når noen har tildelt deg en oppgave.
    • Oppgaver fullført: Når en oppgave du har opprettet fullføres.
    • Oppgave endret til ikke fullført: Når en oppgave du har opprettet endres til ikke fullført.
    • Samarbeidspartner ble med i prosjekt: Når noen godtar invitasjonen din til å bli med i et prosjekt.
    • Samarbeidspartner avviste invitasjonen til prosjektet: Når noen avviser invitasjonen din til å bli med i et prosjekt.
    • Samarbeidspartner forlot prosjektet: Når noen forlater et prosjekt som du er en del av.
    • Samarbeidspartner fjernet fra prosjekt: Når noen fjerner et annet medlem fra et prosjekt.