Endre standard startside

Business

Når du åpner Todoist, kan du sørge for at du ser oppgavene som er viktigst for deg ved å velge startside. Standardsiden er I dag-visningen, men du kan endre den til hva du vil:

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist.
  2. Klikk på Innstillinger > Generelt.
  3. Klikk på Startside-rullegardinen.
  4. Velg den nye startsiden din. Du kan velge en visning som Innboks, I dag eller De neste 7 dagene, eller du kan velge et av dine egne prosjekter.
  • Du kan også bruke et tilpasset søk som startside. Det fungerer på samme måte som når du oppretter et filter. Velg ganske enkelt Egendefinert søk og skriv inn søket ditt.
  1. Trykk på mer-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Trykk på Innstillinger > Generelt > Startside.
  3. Velg den nye startsiden din. Du kan velge en standardvisning som Innboks eller De neste 7 dagene, eller du kan velge et av dine egne prosjekter, etiketter eller filtre.
  4. Hvis du vil at dette skal være startsiden også på de andre enhetene dine, haker du av for Synkroniser startside.
  1. Startsiden din på iOS vil være den samme som startsiden din på nett. Hvis du endrer startsiden på nett, vil dette reflekteres på iOS-startsiden din.
  • iOS støtter kun I dag, Innboks og spesifikke prosjekter som startside. Hvis en annen startside velges på nett, vil iOS-startsiden settes til I dag.
  1. Klikk på mer-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Klikk på tannhjulet.
  3. Klikk på Generelt til høyre.
  4. Klikk på Startside-rullegardinen.
  5. Velg den nye startsiden din. Du kan velge en standardvisning som Innboks eller De neste 7 dagene, eller du kan velge et av dine egne prosjekter, etiketter eller filtre.