Abonner eller avslutt abonnement på e-poster fra Todoist

Business

Sørg for at du bare mottar e-poster om ting du faktisk bryr deg om, ved å oppdatere innstillingene dine for e-poster fra oss. Her er de forskjellige typene e-poster du kan motta fra oss:

• Daglig informasjon: Inkluderer statistikk om produktivitet og oppgaver som forfaller i dag. Sendes hver morgen.
  • Nyhetsbrev: Inkluderer produktnyheter fra Todoist-teamet. Sendes vanligvis én gang i måneden eller sjeldnere.
  • Tips og triks: Produktivitetstips. Sendes vanligvis to ganger i måneden.
  • Todoist Business: Viktig informasjon om Todoist Business-kontoen din.
For å motta (eller ikke lenger motta) e-poster om aktivitet i dine delte prosjekter, oppdaterer du innstillingene dine for varsler.

Slik oppdaterer du innstillingene dine for abonnementer på e-poster.

• Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist.
  • Klikk på Innstillinger > Generelt.
  • Bla ned til E-poster.
  • Bruk rullegardinmenyene til å starte eller stoppe de forskjellige typene e-poster.
  1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre.
  2. Trykk på Innstillinger og konto.
  3. Trykk på E-poster du abonnerer på.
  4. Bruk boksene til å starte eller stoppe de forskjellige typene e-poster.
  1. Trykk på tannhjulet for å åpne Innstillinger.
  2. Trykk på Konto.
  3. Trykk på E-poster du abonnerer på.
  4. Bruk veksleknappen til å starte eller stoppe de forskjellige typene e-poster.