Abonner eller avslutt abonnement på e-poster fra Todoist

Business

Sørg for at du bare mottar e-poster om ting du faktisk bryr deg om, ved å abonnere eller avslutte abonnement på forskjellige Todoist-nyhetsbrev:

Du kan bare endre innstillingene dine e-postabonnement på nett.
  1. Trykk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist.
  2. Klikk på Innstillinger > Generelt.
  3. Bla ned til E-poster.
  4. For å starte eller stoppe å motta et daglig sammendrag av oppgavene dine, samt et sammendrag av oppgaver du fullførte dagen før, klikker du på Daglig informasjon-rullegardinmenyen.
  5. For å starte eller stoppe å motta e-poster om nye Todoist-funksjoner, klikker du på Nyhetsbrev-rullegardinmenyen (omtrent én e-post annenhver måned).
  6. For å starte eller stoppe å motta e-poster om måter å få mest mulig ut av Todoist på, klikker du på Tips og triks-rullegardinmenyen (omtrent to e-poster per uke etter at du har registrert deg, og etter hvert mye sjeldnere).
  7. For å starte eller stoppe å motta e-poster om nyheter og funksjoner for Todoist Business, klikker du på Todoist Business-rullegardinmenyen.