Legg et prosjekt, en etikett eller et filter som favoritt

Business

Separer de viktigste oppgavene dine fra hverdagslig støy ved å feste viktige prosjekter, etiketter og filtre til favoritter.

Alle Todoist-brukere kan legge et prosjekt til i favoritter, men det er bare Todoist Premium- og Todoist Business-brukere som kan legge til en etikett eller et filter som favoritt.

Slik fungerer det:

1. Høyreklikk på prosjektet, etiketten eller filteret du vil legge til som favoritt.
  2. Velg Legg til i favoritter fra rullegardinmenyen.
  3. Prosjektet, etiketten eller filteret vil dukke opp i navigasjonspanelet:
  • HC_-_Favorite_a_project__large_.gif
  1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Nederst i listen med prosjekter trykker du på Administrer prosjekter.
  3. Trykk på hjertet ved siden av prosjektet, etiketten eller filteret du vil legge til som favoritt.
  4. Prosjektet, etiketten eller filteret vil dukke opp i navigasjonspanelet:
    • HC_-_Android_-_Favorite_project__small_.png
Du kan legge til flere prosjekter, etiketter eller filtre som favoritt samtidig ved å trykke på dem for å velge dem, og deretter trykke på hjerte-knappen nederst.
  1. Sveip fra høyre til venstre på navnet til prosjektet, etiketten eller filteret du vil legge til som favoritt.
  2. Trykk på blyanten.
  3. Slå på Legg til i favoritter (grønn er på).
  4. Prosjektet, etiketten eller filteret vil dukke opp i navigasjonspanelet:
  • HC_-_iOS_-_Favorite_project__small_.png
Legg til i favoritter enda raskere ved å sveipe fra venstre til høyre på prosjektet, etiketten eller filteret.
  1. Favoritter er ikke klart for Windows 10 ennå, men det kommer snart og vil fungere som følger:
    1. Høyreklikk på prosjektet, etiketten eller filteret du vil legge til som favoritt.
    2. Velg Legg til i favoritter fra rullegardinmenyen.
    3. Prosjektet, etiketten eller filteret vil dukke opp i navigasjonspanelet.

Skjul et prosjekt, en etikett eller et filter fra favoritter

Du kan skjule et prosjekt, en etikett eller et filter fra favoritter når du trenger det.

1. Før pekeren over prosjektet, etiketten eller filteret du vil skjule fra favoritter, og klikk på de tre prikkene som dukker opp til høyre for navnet.
  2. Velg Skjul fra favoritter fra rullegardinmenyen.
  1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Nederst i listen med prosjekter trykker du på Administrer prosjekter.
  • Hvis du fjerner et filter, blar du til bunnen av listen med filter og trykker på Administrer filtre.
  • Hvis du fjerner en etikett, blar du til bunnen av listen med etiketter og trykker på Administrer etiketter.
  • Trykk på det røde hjertet ved siden av prosjektet, etiketten eller filteret du vil legge til som favoritt. Det blir da grått, noe som indikerer at elementet ikke lenger er en favoritt.
  • Du kan skjule flere prosjekter, etiketter eller filtre fra favoritter samtidig ved å trykke på dem for å velge dem, og deretter trykke på hjerte-knappen nederst.
    1. Sveip fra venstre til høyre på navnet til prosjektet, etiketten eller filteret du vil skjule fra favoritter.
    2. Trykk på blyanten.
    3. Slå av Legg til i favoritter (grå når av).
    Sveip fra venstre til høyre for raskt å skjule et prosjekt, en etikett eller et filter fra favoritter.
    1. Høyreklikk på prosjektet, etiketten eller filteret du vil skjule fra favoritter.
    2. Velg Skjul fra favoritter fra rullegardinmenyen.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Kan jeg feste enkeltoppgaver til mine favoritter?

Svar: Nei, du kan bare legge til prosjekter, etiketter og filtre som favoritt.

Svar: Hvis jeg legger til en favoritt på nett, vil den da dukke opp på telefonen min? Synkroniseres favoritter på tvers av alle enhetene mine?

Svar: Ja, favorittene synkroniseres på tvers av enhetene dine.

Spørsmål: Kan jeg endre rekkefølgen på favoritter?

Svar: Ja, men bare innen hver kategori av prosjekter, etiketter og filtre.

Favoritter er oppført i samme rekkefølge som de dukker opp i listene dine med prosjekter, etiketter og filtre. Så hvis du vil at et prosjekt skal vises øverst blant dine favoritter, er det bare å dra og slippe det (nett, macOS, Windows), eller trykke og holde, og deretter dra (Android, iOS) prosjektet til toppen av listen din med Prosjekter. Det vil da flytte seg til toppen av prosjekter-området blant favorittene dine.

Du kan imidlertid ikke endre rekkefølgen favoritter-kategoriene er i: prosjekter, etiketter og til slutt filtre.

Spørsmål: Vil prosjektet, etiketten eller filteret mitt fortsatt være tilgjengelig fra den opprinnelige plasseringen, når jeg legger det til som favoritt?

Svar: Ja.

Når du legger til et prosjekt, en etikett eller et filter som favoritt, er det ingenting som flyttes. En ny snarvei til prosjektet, etiketten eller filteret legges til i navigasjonspanelet. Du kan fortsatt få tilgang til originalen på samme måte som alltid.

Det samme gjelder når du skjuler favorittene dine. Ingenting flyttes eller slettes, det er bare koblingen i navigasjonspanelet som skjules.