Hvordan kan jeg bruke Todoist med Outlook?

Business

Du kan enkelt legge til en e-post i Outlook i Todoist ved å bruke Todoist for Outlook-tillegget. Slik fungerer det:

1. I Outlook velger du e-posten du vil gjøre om til en oppgave.
  2. På Hjem-fanen klikker du på Opprett oppgave under Todoist-ikonet øverst til høyre.
  3. En ny oppgave vil lastes inn i Todoist til høyre. Oppgaven vil bestå av e-postens tittel og en kobling til e-postens innhold.
  4. Du kan fylle ut eventuell ekstra informasjon om oppgaven, inkludert etiketter, prioriteter, datoer og tildelinger, ved å bruke Legg til raskt-alternativene.
  5. Klikk på Legg til oppgave.
Etter at du har installert tillegget, kan du også bruke Todoist direkte fra Outlook ved å klikke på Todoist øverst til høyre. Du vil ha full tilgang til Todoist, så du kan legge til, fullføre, se på oppgaver og mye mer – helt uten å måtte åpne et nytt vindu.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Jeg har problemer med å bruke Todoist for Outlook. Hva kan jeg gjøre for å fikse det?

Svar: Her er et par tips som kan hjelpe deg med å få Todoist for Outlook i gang:

• Tøm hurtigminnet for tillegget (eksempel på filbane C:\Brukere\[brukernavn]\AppData\Local\Todoist\Outlook\).
  • Installer tillegget på nytt.
  • Hvis tillegget får Outlook til å krasje, kan du deaktivere andre programtillegg for å se om det er en konflikt som skaper problemet.
  • Prøv et annet proxy-alternativ – dette er nyttig når tillegget dukker opp som tomt.