Hvordan bruke søk

Business

Søk er den enkleste måten å finne det du leter etter i Todoist. Slik kan du bruke søk til å finne en oppgave, et prosjekt eller en kommentar:

1. Klikk på Hurtigsøk-søkefeltet øverst.
  2. Skriv inn nøkkelordet(-ene) du leter etter.
  3. Du vil se et par oppgaver som matcher nøkkelordet ditt under søkelinjen. Hvis du ser oppgaven du søker etter, klikker du på den for å åpne den.
  4. Hvis du ikke har sett oppgaven din ennå, kan du se på flere resultater ved å trykke Enter eller klikke på Vis flere resultater nederst.
  5. Du vil se alle oppgavene som matcher nøkkelordet ditt. Når du finner oppgaven du leter etter, klikker du på den for å åpne den.
  6. (Valgfritt) Hvis du vil søke gjennom oppgavekommentarer, klikker du på Kommentarer-ruten øverst til høyre for søkeresultatene.
  7. (Valgfritt) Hvis du vil søke gjennom fullførte oppgaver, klikker du på Søk i fullførte oppgaver nedenfor søkeresultatene.
  1. Trykk på forstørrelsesglasset øverst til høyre.
  2. Skriv inn nøkkelordet(-ene) du leter etter.
  3. Du vil se en liste med oppgaver, prosjekter og kommentarer som matcher nøkkelordet ditt. Hvis du finner det du leter etter, trykker du for å åpne det.
  4. Hvis du ikke fant det du leter etter i listen, trykker du på Oppgaver, Prosjekter, Kommentarer, Etiketter (Premium) eller Filtre (Premium) ovenfor, for å se alle søkeresultatene i de respektive kategoriene.
  5. Når du finner du det leter etter, trykker du på det for å åpne det.
  1. Sveip ned fra toppen for å vise søkelinjen.
  2. Skriv inn nøkkelordet(-ene) du leter etter.
  3. Du vil se en liste med oppgaver, prosjekter og kommentarer som matcher nøkkelordet ditt. Hvis du finner det du leter etter, trykker du for å åpne det.
  4. Hvis du ikke fant det du leter etter i listen, trykker du på Oppgaver, Prosjekter, Kommentarer, Etiketter (Premium) eller Filtre (Premium) ovenfor, for å se alle søkeresultatene i de respektive kategoriene.
  5. Når du finner du det leter etter, trykker du på det for å åpne det.

Vi jobber med et forbedret søk for Windows. Enn så lenge kan du bruke Hurtigsøk-søkefeltet til å søke etter oppgaver, prosjekter og etiketter:

1. Trykk på forstørrelsesglasset øverst til venstre.
  2. Skriv inn nøkkelordet du leter etter.
  3. Du vil se en liste med oppgaver, prosjekter og etiketter som matcher nøkkelordet ditt. Hvis du finner det du leter etter, klikker du for å åpne det.

Begrens søket ditt

Hvis du ikke finner det du leter etter, kan du begrense søket ditt ved hjelp av dato, prioritetsnivå, etter prosjekt og annet ved hjelp av forespørsler i søket. Du kan for eksempel skrive inn 7. august direkte i søkefeltet for å se alle oppgaver som forfaller 7. august. Her er et par eksempler til:

Søk

Resultat

7. august

Oppgaver som forfaller 7. august

I dag og p1

Oppgaver som forfaller i dag med prioritet 1

Neste 31 dager

Oppgaver som forfaller de neste 31 dagene

7. januar

Oppgaver som forfaller 7. januar

I morgen og p3

Oppgaver som forfaller i morgen med prioritet 3

@venter

Oppgaver med etiketten @venter

Etikett:venter

Oppgaver med etiketten @venter

30 dager

Oppgaver som forfaller de neste 30 dagene

Tildelt til:Ola Nordmann

Oppgaver tildelt til Ola Nordmann