Hvordan bruke produktivitetsvisningen

Business

Produktivitetsvisningen i Todoist er det perfekte for å se gjennom de fullførte oppgavene dine, sjekke hvor flink du er til å oppnå målene dine, eller se hvor mange Karma-poeng du har samlet opp.

Hva kan jeg se i produktivitetsvisningen?

Produktivitetsvisningen lar deg se hvor mange oppgaver du har fullført på en daglig og ukentlig basis, hvor langt du har kommet mot dine daglige og ukentlige mål, og hvilke prosjekter du jobber mest med.

Du kan også se hvor mye Karma du har, som er et poengsystem i Todoist som belønner deg for å fullføre oppgaver, oppnå målene dine, og mye annet.

Hvordan bruke produktivitetsvisningen

La oss starte med å se på produktiviteten:

1. Klikk på produktivitet-ikonet øverst til høyre for å åpne Din produktivitet.

1. Trykk på avatarbildet øverst til venstre.

2. Velg Produktivitet fra rullegardinmenyen.

1. Trykk på mer-ikonet øverst til venstre for å åpne Produktivitet.

2. Trykk på avatarbildet ditt.

1. Fra hovedmenyen til Todoist trykker du på avatarbildet øverst til venstre for å åpne Produktivitet.

Vis fullførte oppgaver

Det første du legger merke til i Produktivitet, er hvor mange oppgaver du har fullført totalt, som også er en kobling til Vis alle fullførte oppgaver. Klikk eller trykk på dette alternativet for å se hvilke oppgaver du har fullført nylig.

Daglige og ukentlige mål

Sentralt plassert i Produktivitet vil du se hvor mange oppgaver du har fullført i dag og om du har nådd ditt daglige mål.

I tillegg til dine daglige mål, følger Todoist med på dine ukentlige mål. Du kan se de ukentlige målene dine ved å klikke på Ukentlig-fanen i Produktivitet. Du vil da kunne se hvor mange oppgaver du har fullført denne uken og hvor mye fremdrift du har mot målet ditt.

Som standard er det daglige målet ditt 5 og det ukentlige målet 25. Du kan imidlertid endre disse når som helst via Karma-mål og -innstillinger eller Endre mål.

Ta en raskt titt på fremdriften mot det daglige målet ved å se på kakediagrammet ved avatarbildet ditt, uten å måtte åpne Produktivitet.

Under målene dine kan du sjekke måloppnåelsen din. Måloppnåelsen er antall dager eller uker på rad du har oppnådd målet ditt. Du vil også se den lengste måloppnåelsen din, så du har noe å jobbe mot.

Sammendrag av fullførte oppgaver

For å se hvilke prosjekter du jobber mest med, kan du ta en titt på et sammendrag av oppgaver du har fullført de siste sju dagene.

Du kan også se en detaljert oversikt over oppgaver de siste fire ukene på Ukentlig-fanen, hvis du er et medlem av Todoist Premium.

Fargene representerer fargene til prosjektene hvor du fullførte oppgaver. Den grå linjen representerer dine daglige mål.

Hold lignende prosjekter organisert sammen ved å endre fargene deres til den samme fargen. Din Siste 7 dager-visningen blir enda mer nyttig, siden relaterte oppgaver er slått sammen.

Karma

Etter hvert som du lykkes med å fullføre oppgaver i tide i Todoist, får du Karma-poeng og når nye Karma-nivåer. Du kan se ditt nåværende antall Karma-poeng og Karma-nivået ditt ved å velge Karma-fanen i Produktivitet.

Finn ut mer om Karma-poeng og hvordan du tjener dem.

Produktivitet og Karma-innstillinger

Endre innstillingene dine for produktivitet og Karma fra Produktivitet-menyen i Innstillinger:

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på Produktivitet.
  4. Slå på eller av Karma helt ved å bruke Karma-bryteren.
  5. Endre dine daglige og ukentlige mål ved å klikke på Endre.
  6. Ta en pause fra Karma i én dag eller en uke ved å klikke på de aktuelle dagene under Fridager.
    • På disse dagene ødelegger du ikke din daglige og ukentlige måloppnåelse. Du kan for eksempel slå av lørdag og søndag, så du bare holder styr på oppgaver i løpet av uken og ikke mister måloppnåelsen din i helgen.
  7. Slå på Feriemodus ved å bruke Feriemodus-bryteren.
    • Du vil ikke ødelegge måloppnåelsen din mens du tar en pause fra Todoist.
  1. Klikk på tannhjulet øverst til venstre i Todoist.
  2. Velg Produktivitet i menyen på høyre side.
  3. Slå på eller av Karma helt ved å bruke Bruk Karma-bryteren.
  4. Endre dine daglige og ukentlige mål ved å skrive inn tallet du ønsker i feltene oppgaver hver dag og oppgaver hver uke.
  5. Ta en pause fra Karma i én dag eller en uke ved å klikke på de aktuelle dagene under Fridager.
    • På disse dagene ødelegger du ikke din daglige og ukentlige måloppnåelse. Du kan for eksempel slå av lørdag og søndag, så du bare holder styr på oppgaver i løpet av uken og ikke mister måloppnåelsen din i helgen.
  6. Slå på Feriemodus ved å bruke Feriemodus-bryteren.
    • Du vil ikke ødelegge måloppnåelsen din mens du tar en pause fra Todoist.
  1. Trykk på mer-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Trykk på Innstillinger helt nederst i menyen.
  3. Trykk på Produktivitet.
  4. Slå på eller av Karma helt ved å bruke Karma-boksen.
  5. Endre dine daglige og ukentlige mål ved å trykke på Daglig mål.
  6. Endre dine ukentlige mål ved å trykke på Ukentlig mål.
  7. Ta en pause fra Karma i én dag eller en uke ved å trykke på de aktuelle dagene under Fridager.
    • På disse dagene ødelegger du ikke din daglige og ukentlige måloppnåelse. Du kan for eksempel slå av lørdag og søndag, så du bare holder styr på oppgaver i løpet av uken og ikke mister måloppnåelsen din i helgen.
  8. Slå på eller av Feriemodus ved å bruke Feriemodus-boksen.
    • Du vil ikke ødelegge måloppnåelsen din mens du tar en pause fra Todoist.
  1. Fra hovedmenyen til Todoist trykker du på tannhjulet øverst til høyre for å åpne Innstillinger.
  2. Trykk på Produktivitet.
  3. Slå på eller av Karma helt ved å bruke Bruk Karma.
  4. Endre ditt daglige mål ved å trykke på Daglig oppgavemål.
  5. Endre dine ukentlige mål ved å trykke på Ukentlig mål.
  6. Ta en pause fra Karma i én dag eller en uke ved å trykke på de aktuelle dagene under Fridager.
    • På disse dagene ødelegger du ikke din daglige og ukentlige måloppnåelse. Du kan for eksempel slå av lørdag og søndag, så du bare holder styr på oppgaver i løpet av uken og ikke mister måloppnåelsen din i helgen.
  7. Slå på eller av Feriemodus ved å bruke Feriemodus.
    • Du vil ikke ødelegge måloppnåelsen din mens du tar en pause fra Todoist.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Jeg vil ikke benytte meg av daglige mål. Kan jeg slå av ikonet for det daglige målet som vises ved siden av avataren min?

Svar: Dessverre kan du ikke fjerne dette ikonet i øyeblikket, men du kan slå av Karma ved å gå til Produktivitet-innstillingene. En annen løsning er å gå til Produktivitet-innstillingene og sette ditt daglige mål til 0. Da vil ikonet alltid være fullført og dermed ikke forstyrre deg.