Endre en oppgave til fullført eller ikke fullført

Business

Det å fullføre oppgaver er uten tvil det mest tilfredsstillende med å bruke Todoist. Slik gjør du det:

• Klikk på sirkelen til venstre for oppgavenavnet.
  • Sveip til høyre på oppgaven du vil fullføre.

Endre en oppgave som ikke fullført

Det hender kanskje at du merker en oppgave som fullført ved et uhell. Eller du fullfører en oppgave uten å innse at det er mer som må gjøres. I disse tilfellene kan du endre oppgaven som ikke fullført.

1. Finn oppgaven blant dine fullførte oppgaver.
  2. Klikk på sirkelen til venstre for oppgaven (på nett, macOS, Windows) eller sveip til høyre på oppgaven (iOS, Android).
Når underoppgaver er fullført, vil de krysses ut, men fortsatt være synlige, frem til den overordnede oppgaven er fullført. Hvis den overordnede oppgaven ikke er fullført, kan du ganske enkelt endre disse underoppgavene til ikke fullført, som beskrevet ovenfor, uten å måtte gå til de fullførte oppgavene.
Hvis du har en tilbakevendende oppgave, vil du ikke kunne endre den til ikke fullført. Erstatt den fullførte oppgaven med en ny oppgave i stedet.