Velg en påminnelse for noen andre

Business

Hvis du vil forsikre deg om at et teammedlem ikke glemmer en oppgave, velger du en påminnelse for dem.

Når du jobber i et delt prosjekt, kan du velge en påminnelse for noen andre, og de mottar den på datoen og klokkeslettet du valgte på deres standard metode for påminnelser – e-post, melding eller push-varsel.

1. Når du legger til eller endrer en oppgave i et delt prosjekt, klikker du på klokken nederst til høyre.
  2. I tekstboksen skriver du inn datoen og klokkeslettet du ønsker at påminnelsen skal sendes.
  3. Klikk på ikonet (e-post eller telefon, avhengig av standardinnstillingen din) til høyre, og velg personen du vil sende påminnelsen til.
  4. Klikk på Legg til påminnelse for å lagre påminnelsen.
  1. Dessverre kan du ikke velge en påminnelse for noen andre i Windows 10 i øyeblikket, men vi håper å implementere dette snart. Takk for tålmodigheten din!
  1. Trykk på en eksisterende oppgave i et delt prosjekt.
  2. Trykk på klokken som dukker opp i handlingslinjen nederst på skjermen. Du må kanskje bla i handlingslinjen for å finne klokken.
  3. Trykk på Dato og klokkeslett for å planlegge påminnelsen.
  4. Trykk på ikonet (e-post eller telefon, avhengig av standardinnstillingen din) til høyre og velg personen du vil sende påminnelsen til.
  5. Trykk på send-ikonet for å lagre påminnelsen.
  1. Trykk på en eksisterende oppgave i et delt prosjekt.
  2. Trykk på klokken som dukker opp under oppgaven.
  3. Trykk på På et klokkeslett og en dato.
    • Hvis det allerede finnes en påminnelse, trykker du på Legg til enda en.
  4. Bruk velgeren for dato og klokkeslett til å planlegge påminnelsen.
  5. Trykk på Varsle og deretter på personen du vil sende påminnelsen til.
  6. Trykk på Ferdig øverst til høyre for å lagre påminnelsen.