Varsle noen andre om en kommentar

Business

Det vil være tilfeller der du skriver en oppgavekommentar og vil forsikre deg om at teammedlemmer ser den. I disse tilfellene kan du varsle dem.

Når du jobber i et delt prosjekt, legger du til en kommentar som vanlig og varsler dem ved å gjøre følgende:

For å varsle noen om en kommentar, må du først dele prosjektet med dem.
  1. Start en ny oppgave- eller prosjektkommentar i et delt prosjekt. Du vil se hvem som varsles nederst til høyre.
  2. Klikk på Endre nederst til høyre.
  3. Velg personene du vil varsle ved å benytte deg av boksene til venstre for hver persons navn.
    • Du kan velge alle ved å trykke på Varsle følgende personer-boksen. Trykk på den igjen for å velge ingen.
  4. Når du publiserer kommentaren, vil de valgte personene motta kommentaren i varslene sine.
Hvis det bare er én annen person i prosjektet, vil du kun se én enkelt boks nederst til høyre, ved siden av Varsle [navn] om kommentaren min. Bruk den boksen til å varsle den personen når du sender kommentaren.

1. Start en ny oppgave- eller prosjektkommentar på en oppgave i et delt prosjekt.
  2. Trykk på bjellen nederst til venstre.
  3. Velg personene du vil varsle.
  4. Når du publiserer kommentaren, vil de valgte personene motta kommentaren i varslene sine.
  1. Start en ny oppgave- eller prosjektkommentar i et delt prosjekt.
  2. Trykk på bjellen nederst til høyre.
  3. Velg personene du vil varsle ved å trykke på navnene deres.
  4. Når du er ferdig, trykker du på Ferdig øverst til høyre.
  5. Når du publiserer kommentaren, vil de valgte personene motta kommentaren i varslene sine.

Finn ut mer om å dele prosjekter og samarbeide med Todoist.