Hvordan kan jeg bruke Todoist for Firefox-utvidelsen?

Business

Når du surfer på nett med Firefox og vil lagre siden du er på i Todoist, bruker du Todoist-utvidelsen til å gjøre det med et par klikk.

Installasjon

Installer Todoist for Firefox her.

Vis Todoist-oppgavelisten din

For å ta en rask titt på Todoist fra nettleseren din, klikker du på Todoist-ikonet i linjen med utvidelser, øverst til høyre. En kompakt visning av Todoist dukker opp:

Denne visningen er en super måte å spare tid på. Du får tilgang til alle Todoists funksjoner uten å måtte forlate nettsiden du er på.

Legg til en nettside som en oppgave ved å høyreklikke

1. Gå til nettsiden du vil legge til som en oppgave.
  2. Høyreklikk hvor som helst på siden og velg Legg til i Todoist. Oppgaven vil legges til i Todoist-innboksen din med en kobling tilbake til siden.

Legg til en nettside som en oppgave ved hjelp av Legg til raskt

Du kan også legge til nettsiden som en oppgave ved å bruke Legg til raskt:

1. Klikk på Todoist-ikonet i linjen med utvidelser øverst til høyre.
  2. Klikk på + for å åpne Legg til raskt.
  3. Klikk på Legg til nettside som oppgave nederst, og siden og URL-en vil legges til som oppgavens tittel.
  4. Legg til eventuell annen informasjon du ønsker, som en forfallsdato.
  5. Klikk på Legg til oppgave for å lagre oppgaven.
Du kan også velge hvilken som helst tekst på siden, høyreklikk på den, og deretter velge Legg til i Todoist. Den valgte teksten vil brukes som navnet på den nye oppgaven.