Hvordan kan jeg bruke Todoist for Safari-utvidelsen?

Business

Når du surfer på nett med Safari og vil lagre siden du er på i Todoist, bruker du Todoist-utvidelsen til å gjøre det med et par klikk.

Installasjon

Installer Todoist for Safari-utvidelsen her.

Du må ha Todoist for Mac installert til å bruke Todoist for Safari-utvidelsen.

Legg til en nettside som en oppgave ved å høyreklikke

1. Gå til nettsiden du vil legge til som en oppgave.
  2. Høyreklikk hvor som helst på siden og velg Legg til i Todoist.

Legg til en nettside ved hjelp av Legg til raskt

1. Klikk på Todoist-ikonet øverst.
  2. Bekreft at du vil legge til en oppgave i Todoist.
  3. Legg til raskt-vinduet dukker opp med koblingen tilbake til URL-en som oppgaven. Legg til mer informasjon, hvis du ønsker det.
  4. Klikk på Legg til oppgave for å lagre oppgaven.
Du kan også velge hvilken som helst tekst på siden, høyreklikk på den, og deretter velge Legg til i Todoist. Den valgte teksten vil brukes som navnet på den nye oppgaven.