Administrer betalingsinformasjonen for Todoist Business

Business

Hvis du vil oppdatere Todoist Business-betalingsinformasjonen, gjør du som følger:

Du må være teamadministrator for å administrere Todoist-betalingsinformasjonen.
  1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre.
  2. Velg Todoist Business-administrator.
  3. Gå til Konto og fakturering-fanen.
  4. For å oppdatere kontoinformasjonen går du til Din Business-konto:
  • For å oppdatere teamnavnet, klikker du på Rediger ved siden av Teamnavn:
  • For å oppdatere adressen klikker du på Rediger ved siden av Fakturaadresse.
  • For å oppdatere landet, klikker du på rullegardinlisten ved siden av Fakturaland:
  • For å oppdatere MVA-ID, klikker du på Rediger ved siden av MVA-ID:
  • For å oppdatere betalingskortinformasjonen din, blar du ned til betalingsinformasjon og klikker på Oppdater betalingsinformasjon.
    • Skriv inn betalingskortinformasjonen og klikk på Oppdater for å fullføre.