Inviter personer til Todoist Business-kontoen din

Business

Hvis du er klar for å invitere flere personer til Todoist Business-kontoen din, gjør du følgende:

Du må være teamadministrator for å kunne invitere personer fra Todoist Business-administratorpanelet.

Inviter brukere via e-post

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre.
  2. Velg Todoist Business-administrator.
  3. Gå til Brukere-fanen.
  4. Klikk på Inviter brukere.
  5. Skriv inn e-postadressen til brukerne du vil invitere, og klikk deretter på Send invitasjoner.

Inviter brukere ved å dele en invitasjonskobling.

Du kan også invitere brukere ved å dele en invitasjonskobling.

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre.
  2. Velg Todoist Business-administrator.
  3. Gå til Brukere-fanen.
  4. Klikk på Inviter brukere.
  5. Klikk på Inviter brukere ved å gi dem en spesiell kobling.
  6. Du kan kopiere nettadressen og sende den til alle du vil invitere. Etter at de klikker på koblingen, vil de ha muligheten til å bli en del av Todoist Business-kontoen din.