Hva er forskjellen mellom innboksen og et prosjekt?

Business

Innboksen er din standard oppgaveliste i Todoist. Når du legger til en oppgave, går den rett til innboksen din, så fremt du ikke spesifiserer at den skal gå inn i et prosjekt.

Et prosjekt er en oppgaveliste som du oppretter selv. Du gir et prosjekt et navn, og du kan deretter legge til så mange oppgaver som du vil. Du kan også velge en farge for prosjektet eller dele prosjekter med teammedlemmene dine.

Flytte en oppgave fra innboksen til et prosjekt

Noen ganger når du legger til en oppgave, er du kanskje ikke sikker på hvilket prosjekt den bør være under. Ikke bekymre deg, du kan starte med å legge til oppgaven i innboksen.

Senere kan du dra og slippe oppgaver rett inn i et prosjekt (på nett, macOS og Windows) eller redigere oppgaven og legge den til i et prosjekt ved å skrive # (alle plattformer).

Legge til en ny oppgave direkte i et prosjekt

Hvis du allerede vet hvilket prosjekt en oppgave hører til i, kan du hoppe over innboksen og legge til oppgaven direkte i prosjektet. Når du oppretter en ny oppgave, sender du den til et prosjekt ved å skrive inn symbolet # umiddelbart etterfulgt av prosjektnavnet. Når du skriver #, kan du også velge fra en liste med eksisterende prosjekter, eller du kan opprette et helt nytt prosjekt:

Få mest mulig ut av prosjektene dine med en rask og enkel guide til å fullføre et prosjekt i Todoist.

Les mer om det grunnleggende innen organisering av prosjektene dine.