Archiwizacja projektu

Dostępne w:
Darmowy
Premium
Business

Jeśli zakończysz pracę z projektem, możesz go zarchiwizować i przenieść go z aktywnej listy projektów. Wszystkie archiwalne projektymożna przeglądać i przywrócić z archiwum w dowolnym momencie.

  1. Kliknij prawym klawiszem na projekt, który chcesz archiwizować.
  2. Wybierz Archiwizuj z menu.
  1. Naciśnij projekt, który chcesz archiwizować.
  2. Kliknij lub naciśnij ikonę trzech kropek w prawym górnym rogu projektu.
  3. Wybierz Archiwizuj projekt
  1. Wybierz projekt, który chcesz archiwizować.
  2. Naciśnij ikonę trzech kropek w prawym górnym rogu.
  3. Naciśnij Edytuj projekt.
  4. Naciśnij Archiwizuj projekt
  5. Naciśnij Archiwizuj projekt, aby potwierdzić.
  1. W lewym górnym rogu ekranu naciśnij ikonę menu.
  2. Na dole listy projektów naciśnij Zarządzaj projektami.
  3. Naciśnij projekt, który chcesz zarchiwizować.
  4. Naciśnij ikonę trzech kropek w prawym górnym rogu.
  5. Wybierz Archiwizuj.
  6. Wybierz Tak, aby potwierdzić.