Usuwanie konta

Dostępne w:
Darmowy
Premium
Business

Przykro nam, że zamierzasz usunąć konto Todoist :(


Usunięcie konta spowoduje skasowanie wszystkich Twoich danych w Todoist, w tym m.in. : zadań, projektów, etykiet, filtrów, komentarzy i plików. Jeżeli usuniesz konto, nie będziesz mógł przywrócić żadnych danych z nim powiązanych.

Jeśli logujesz się przy pomocy Google lub Facebooka, należy najpierw dodać hasło do konta Todoist. W tym celu wybierz Ustawienia &gt Konto.

  1. Otwórz aplikację Todoist lub zaloguj się na koncie pod adresem www.todoist.com,
  2. W prawym górnym rogu kliknij na ikonkę trybika i wybierz Ustawienia.
  3. Otwórz zakładkę Konto i kliknij na Usuń moje konto Todoist.
  4. Wprowadź swoje hasło i napisz opinię o Todoist w polu komentarza.
  5. Kliknij Usuń moje konto.
  1. Kliknij ikonkę więcejw lewym górnym rogu.
  2. Wybierz Ustawienia > Konto.
  3. Wybierz Usuń konto.
  4. Postępuj zgodnie z instrukcjami, aby usunąć konto.

 

Dla użytkowników Premium: jeżeli opłaciłeś konto Premium za pośrednictwem PayPal lub Google Play Store, pamiętaj o anulowaniu wykonywania płatności cyklicznych.

Nieustannie ulepszamy nasz produkt. Jeżeli chcesz nam w tym pomóc, napisz do nas na adres: support@todoist.com. Dziękujemy!