Ustawianie przypomnienia dla innego użytkownika

Dostępne w:
Darmowy
Premium
Business

Jeśli chcesz mieć pewność, że Twój współpracownik nie zapomni o zadaniu, ustaw dla niego przypomnienie.

Pracując z projektem współdzielonym, możesz ustawić przypomnienie dla innego współpracownika. Otrzyma je on w wybranym przez Ciebie momencie w formie domyślnie ustawionego powiadomienia – jako e-mail, wiadomość tekstową lub powiadomienie push.

  1. Podczas dodawania lub edycji zadania w projekcie współdzielonym, kliknij ikonę zegara po prawej stronie na dole.
  2. W polu tekstowym wpisz wybraną datę i godzinę wysłania powiadomienia.
  3. Kliknij odpowiednią ikonkę (koperta lub telefon, w zależności od ustawień domyślnych) po prawej stronie i wybierz osobę, której chcesz wysłać przypomnienie.
  4. Kliknij Dodaj przypomnienie aby je zapisać.
  1. Niestety, obecnie w wersji na Windows 10 nie ma możliwości wysyłania przypomnień innej osobie, jednak pracujemy nad tym. Dziękujemy za cierpliwość!
  1. Wybierz jedno z wcześniej utworzonych zadań w projekcie współdzielonym.
  2. Dotknij ikonki zegara, która pojawi się w pasku zadań na dole ekranu. Być może będziesz musiał przesunąć zawartość paska, by ją zobaczyć.
  3. Wybierz Data i czas aby zaplanować przypomnienie.
  4. Wybierz odpowiednią ikonkę (koperta lub telefon, w zależności od ustawień domyślnych) po prawej stronie i wybierz osobę, której chcesz wysłać przypomnienie.
  5. Dotknij ikonki wysyłania  aby zapisać przypomnienie.
  1. Wybierz jedno z wcześniej utworzonych zadań w projekcie współdzielonym.
  2. Dotknij ikonki zegara pod zadaniem.
  3. Naciśnij Podczas daty i godziny.
    • Jeśli przypomnienie już istnieje, wybierz Dodaj kolejne.
  4. Zaplanuj przypomnienie, wybierając datę i godzinę.
  5. Naciśnij Powiadom i wybierz osobę, której chcesz wysłać przypomnienie.
  6. Wybierz Gotowe w prawym górnym rogu by zapisać przypomnienie.