Uppgift Snabbtillägg

Företag

Vi har inte kommit på ett sätt att lägga till uppgifter genom telepati (ännu) men Todoists smarta Snabbtillägg är det näst bästa. Snabbtillägg är det snabbaste sättet att:

• Lägg till en ny uppgift
  • Ställ in förfallodatum och tid
  • Bifoga en etikett
  • Lägg till en prioritetsnivå
  • Organisera det till ett projekt
  • Tilldela det till en medarbetare

Bara skriv in (eller diktera) alla detaljer i en enda linje. Vår smarta Snabbtillägg kommer automatiskt känna igen och markera informationen och lägga till den på rätt plats i din uppgift . Speciellt händigt när du lägger till uppgifter på din mobila enhet.

Snabbtillägg fungerar likadant oavsett vilken plattform du använder.

Hur det fungerar

Tryck eller klicka på + (plustecknet) på valfri Todoistplattform – webb, dator eller mobil – för att öppna snabbtilläggning. Skriv in uppgiftens namn följt av:

förfallodatum och/eller tid

Skriv in datum och tid i uppgiftsfältet genom att använda naturligt språk såsom "imorgon kl. 16.00" eller "varannan tisdag med början den 3 mars". Snabbtillägg kommer automatiskt känna igen förfallodatumet och lägga till det när du sparar din uppgift. Här är en lista på datumformat exempel du kan använda.

etiketten

Skriv in @ följt av ett etikettnamn. Till exempel, @email. Du kommer kunna välja från en lista med existerande etiketter eller skapa en helt ny lista.

prioritetsnivån

Skriv in p1, p2, eller p3 för att indikera uppgiftens prioritetsnivå.

Projektet

Skriv in symbolen # direkt följt av projektnamnet. Till exempel, “#Arbete”. Du kommer kunna välja från en lista med existerande projekt eller skapa en helt ny lista.

Den tilldelade

Skriv in symbolen + direkt följt av personens namn. Till exempel, “+Lena”. Du kommer kunna välja från en lista med nuvarande projektmedarbetare.

Detta är endast möjligt i delade projekt så du måste specificera ett delat projekt (genom att först använda # symbolen) och sedan lägga till en tilldelad.

Ibland känner vår smarta snabbtilläggning igen information som faktiskt är del av ditt uppgiftsnamn. Till exempel, för uppgiften "Skapa månadsrapport" kommer "månads" automatiskt markeras som ett förfallodatum. Klicka eller tryck bara på ordet för att avmarkera det. Du kan också stänga av automatisk datumigenkänning helt och hållet.