Säkerhetskopior

Företag

Var aldrig orolig att du ska bli av med dina projekt, uppgifter eller kommentarer. Om du är en Todoist- eller Businessanvändare skapar din Todoist automatiskt säkerhetskopior varje dag, för de aktiva uppgifterna i alla dina pågående projekt. Du kan enkelt återställa ett projekt när som helst.

Du måste använda webben, macOS eller Windowsappar (inklusive tidigare Windowsversioner) för att få tillgång till och återställa dina säkerhetskopior.

Att komma åt dina säkerhetskopior

1. Klicka på kugghjulet längst upp till höger i din Todoist.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Öppna fliken för Säkerhetskopior.
  4. Klicka på ladda ned bredvid någon av de dagliga, automatiska säkerhetskopiorna. Det kommer starta en nedladdning för en .zip-fil som innehåller .csv-filer för var och en av dina pågende projekt, inklusive alla aktiva uppgifter (slutförda uppgifter och arkiverade projekt är inte inkluderade).

Att återställa en säkerhetskopia

1. Skapa ett nytt projekt.
  2. Hitta den .csv-säkerhetskopia som överensstämmer med det projekt du vill återställa.
  3. Dra och släpp filen från din dator in i ditt nya projekt. Alla aktiva datum, förfallodatum, kommentarer och filer från det säkerhetskopierade projektet kommer att läggas till i det nya projektet.

Att återställa en säkerhetskopia av ett projekt fungerar på exakt samma sätt som att importera en .csv-projektmall till ett nytt projekt.

Du kan även klicka på Skapa en ny säkerhetskopia längst ned i din säkerhetskopieflik för att manuellt skapa en säkerhetskopia av alla dina aktiva projekt.

Även om dina säkerhetskopior av projekt bara innehåller aktiva projekt och uppgifter, så säkerhetskopieras all användardata (inklusive slutförda uppgifter och arkiverade projekt) på våra servrar. Alla dina data är säkra. Du kan läsa vår fullständiga dataskyddspolicy för fler detaljer.