Duplicera en eller fler uppgifter

Företag

Det är enkelt att duplicera en eller flera uppgifter inom ett projekt, vilket sparar tid och energi jämfört med att manuellt skapa nya en och en.

För tillfället kan du bara duplicera uppgifter på webben, MacOS eller i Windowsappar (inklusive tidigare Windowsversioner) och Androidappar. Kommer snart till Windows 10 och iOS.

Hur man duplicerar en enskild uppgift

1. Högerklicka på uppgiften.
  2. Välj Duplicera från menyn.

Din duplicerade uppgift (inklusive alla underprojekt) kommer skapas precis nedanför originalet.

1. Tryck på en uppgift du vill duplicera.
  2. Tryck på three_dots.png-ikonen längst upp till höger.
  3. Välj Duplicera.

Den duplicerade uppgiften kommer inkludera vem som är tilldelad, förfallodatum och alla underprojekt från originalet, men inte de ursprungliga uppgiftskommentarerna.

Du kan klicka och hålla det grå "handtaget" till vänster om uppgiftsnamnen för att dra och släppa dem var som helst på din lista.

Hur man duplicerar flera uppgifter på en gång

1. För att välja ett antal uppgifter, håll ned shift-tangenten och klicka på den första och sista uppgiften du vill duplicera. För att markera uppgifter som inte är bredvid varandra på listan, håll ned command-tangenten (Mac) eller Ctrl-tangenten (Windows) och klicka på varje individuell uppgift du vill duplicera.
  2. Klicka på Mer… i menyn som visas längst upp i din Todoist.
  3. Välj Duplicera.

Duplicerade uppgifter (inklusive alla underuppgifter) kommer synas under vart och ett av originalen.

1. Tryck på multipla uppgifter för att välja dem.
  2. Tryck på three_dots.png-ikonen längst upp till höger.
  3. Välj Duplicera.

Du kan även duplicera hela projekt genom att skapa projektmallar.