Duplicera en eller fler uppgifter

Företag

Det är enkelt att duplicera en rad uppgifter inom ett projekt vilket sparar tid och energi jämfört med att manuellt skapa nya individuellt.

För tillfället kan du bara duplicera uppgifter och projekt när du använder webben, Mac, Windows (legacy) och Android appar. Snart tillgängligt på Windows 10 och iOS.

Hur man duplicerar en enskild uppgift

1. Högerklicka på uppgiften.
  2. Välj Duplicera från menyn.

Din duplicerade uppgift (inklusive alla delprojekt) kommer skapas precis nedanför originalet.

1. Tryck på en uppgift du vill duplicera.
  2. Tryck på three_dots.png ikonen högst upp till höger.
  3. Välj Duplicera.

Den duplicerade uppgiften kommer inkludera tilldelad, förfallodatum och alla delprojekt från originalet, men inte de ursprungliga uppgiftskommentarerna.

Du kan klicka och hålla det grå "handtaget" till vänster om uppgiftsnamnen för att dra och släppa dem var som helst på din lista.

Hur man duplicerar flera uppgifter på en gång

1. För att välja ett antal uppgifter, håll ner shift tangenten och klicka på den första och sista uppgiften du vill duplicera. För att välja uppgifter som inte är bredvid varandra på listan, håll ner kommando tangenten (Mac) eller Ctrl tangenten (Windows) och klicka på var individuell uppgift du vill duplicera.
  2. Klicka på Mer… i menyn som visas högst upp i din Todoist.
  3. Välj Duplicera.

Duplicerade uppgifter (inklusive alla deluppgifter) kommer synas under var och en av originalen.

1. Tryck på flera olika uppgifter för att välja dem.
  2. Tryck på three_dots.png ikonen högst upp till höger.
  3. Välj Duplicera.

Du kan även duplicera hela projekt genom att skapa projektmallar.