Hur använder jag Todoist för Gmail/Outlook plugin?

Företag

Om du har installerat Todoist för GmailellerTodoist för Outlookplugin så gör du så här för att lätt förvandla ett email till en ny uppgift i Todoist.

1. Öppna eller markera det email du vill förvandla till en uppgift.
  2. Klicka på Todoist plugin ikonenoch klicka sedan på+teknet för Snabbtillägg.
  3. Klicka på Lägg till email som uppgiftlänken längst ner i snabbtillägg fönstret. Email titeln och länken kommer då läggas till i uppgiften.
  4. Du kan även skriva in ytterligare detaljer om uppgiften inklusive etiketter, prioriteringar, datum eller uppdrag genom att använda snabbtilläggalternativ.
  5. Klicka påLägg till Uppgift.
Ett annat ställe där du kan hitta Lägg till email som uppgiftlänken är längst ner i ett projekt så länge som ett email är öppet i din email klient.