Hur använder jag Todoist med Flat Tomato?

Företag

Vad är Flat Tomato?

Flat Tomato är en tidshanteringsapplikation för iOS som hjälper folk att undvika distraktioner och hålla koll på tiden som de lägger på olika aktiviteter. Den använder pomodorometoden, där man arbetar i cykler och tar regelbundna raster: vanligtvis 25 minuters arbete följt av 5 minuters vila.

Vad gör integrationen?

Flat Tomato spårar automatiskt hur mycket tid du lägger ned på varje uppgift.

Hur kopplar man samman Todoist och Flat Tomato?

1. Ladda ned Flat Tomato-appen från App Store.

2. Öppna Flat Tomato och svep från vänster till höger i huvudfönstret, för att få upp menyn med Konton.

3. Anslut ditt Todoistkonto.

4. I nästa fönster väljer du uppgifter i det/de projekt du vill arbeta på med Flat Tomato.

Titta på videon här nedan för att se hur det går till.