Redigera ett projektnamn

Företag

Oavsett om du behöver korrigera ett stavfel eller ändra namnet helt, så gör du såhär för att redigera ett projektnamn i Todoist:

1. Håll muspekaren över projektet du vill döpa om och klicka på de tre punkterna som du ser till höger om dess namn.
  2. Välj Redigera projekt från rullgardinsmenyn.
  3. Ange det nya namnet.
  4. Klicka påSpara.
  1. Längst upp till vänster i din Todoist, tryck på menyikonen.
  2. Längst ned i din projektlista, tryck på Hantera projekt.
  3. Tryck på det projekt som du vill döpa om.
  4. Skriv in det nya projektnamnet i Namnfältet.
  5. Tryck på skickaikonen längst upp till höger, för att spara dina ändringar.
  1. Svep namnet på projektet som du vill döpa om från höger till vänster.
  2. Tryck på pennikonen.
  3. Skriv in det nya projektnamnet i Namnfältet.
  4. Tryck på Klar längst upp till höger, för att spara dina ändringar.
  1. Klicka på det projekt som du vill döpa om.
  2. Klicka på de tre punkterna längst upp till höger.
  3. Välj Redigera projekt från rullgardinsmenyn.
  4. Skriv in det nya projektnamnet i Namnfältet.
  5. Klicka påSpara.

Du kan även ge lite variation till dina projekt genom att ändra projektfärg.