Ändra ditt namn eller avatarfoto.

Företag

Håll din Todoist uppdaterad genom att ändra ditt namn eller profilfoto. Såhär gör du:

1. Längst upp till höger, klicka på kugghjulet och välj Inställningar.
  2. Öppna fliken för Konto.
  3. För att ändra ditt namn, klicka på Redigera bredvid ditt namn. Skriv in ditt nya namn och klicka på Spara.
  4. För att ändra avatar, klicka på din befintliga avatar. Välj Redigera. Klicka på Välj fil och välj en fil från din dator, Klicka sedan på Ladda upp foto.
  1. Längst upp till höger, klicka på kugghjulet och välj Konto.
  2. Klicka påRedigera.
  3. För att ändra ditt namn, klicka på Redigera bredvid ditt namn. Skriv in ditt nya namn.
  4. För att ändra avatar, klicka på din befintliga avatar. Välj ett foto från din dator.
  5. Klicka på knappen för Spara.
  1. Tryck på på menyikonen längst upp till vänster.
  2. Tryck på Inställningar > Konto.
  3. För att ändra ditt namn, klicka på Namn. Skriv in ditt nya namn och tryck på Klar.
  4. För att ändra avatar, klicka på din befintliga avatar. Du har följande val:
    1. Välj Ta foto för att ta ett foto och välja det som avatar.
    2. Välj Välj foto för att välja ett foto från din enhet.
    3. Välj Ta bort nuvarande foto för att ta bort din nuvarande avatar.
  1. Längst upp till höger, klicka på kugghjulet.
  2. Tryck påRedigera profil.
  3. För att ändra ditt namn, klicka på ditt nuvarande namn. Redigera eller byt ditt nuvarande namn.
  4. För att ändra avatar, klicka på Avatar. Du har följande val:
    1. Välj Ta foto för att ta ett foto och välja det som avatar.
    2. Välj Välj befintligt foto för att välja ett foto från din enhet.
    3. Välj Ta bort nuvarande foto för att ta bort din nuvarande avatar.
  5. Tryck på Klar längst upp till höger.