Radera ditt konto

Tillgängligt för:
Gratis
Premium
Företag

Vad tråkigt att höra att du funderar på att radera ditt Todoistkonto :( 


När du raderar ditt konto kommer det raderaalladata i din Todoist, inklusive uppgifter, projekt, etiketter, filter, kommentarer, filer o.s.v. Om du raderar ditt konto kommer duinte att kunna återställa det eller några data förknippade med kontot.

Om du använder Google eller Facebook för att logga in, kommer du att behöva lägga till ett lösenord först i ditt Todoistkonto i Settings > Konto.

  1. Öppna Todoist-appen eller logga in på ditt konto på www.todoist.com.
  2. Längst upp till höger, klicka på kugghjulet och väljInställningar.
  3. Öppna Konto-fliken och klicka på Radera mitt Todoistkonto.
  4. Skriv in ditt lösenord och dela eventuell feedback om din upplevelse av Todoist i kommentarrutan.
  5. Klicka påRadera mitt konto.
  1. Tryck på merikonen längst upp till vänster.
  2. Tryck på Inställningar > Konto.
  3. Tryck på Radera konto.
  4. Följ instruktionerna för att radera ditt konto.

 

För Premiumanvändare:Om du har betalt för Todoist Premium genom PayPal eller Google Play Store, glöm inte att avbryta återkommande betalningar för prenumerationen, så att du inte blir debiterad igen.

Vi försöker ständigt bli bättre. Om du har feedback på varför Todoist inte fungerade för dig, dela med dig på support@todoist.com. Vi skulle verkligen uppskatta det!