Logga in på Todoist

Företag

Såhär loggar man in i Todoist:

1. Öppna Todoist-appen.
  2. Klicka påLogga in.
  3. Välj hur du vill logga in på ditt konto (det bör vara samma alternativ som du använde för att skapa ditt konto):
    • Klicka på Logga in med Googlekonto och välj det Googlekonto som är förknippat med ditt Todoistkonto.
    • Klicka på Logga in med Facebookkonto och anslut till ditt Facebookkonto.
    • Skriv in din e-postadress och lösenord och klicka sedan på knappen Logga in.
  1. Öppna Todoist-appen.
  2. Välj hur du vill logga in på ditt konto (det bör vara samma alternativ som du använde för att skapa ditt konto):
    • Tryck på Fortsätt med Google och välj det Googlekonto som är förknippat med ditt Todoistkonto.
    • Tryck på Fortsätt med Facebook och anslut till ditt Facebookkonto.
    • Tryck på Fortsätt med e-post, skriv in din e-postadress och lösenord och klicka sedan på knappen Logga in.