Använd Todoist offline

Företag

Att använda Todoist offline är ett bra sätt att hålla sig organiserad var som helst , när som helst.

Todoists offlineläge aktiveras automatiskt när du inte har tillgång till internet, på följande plattformar: Webb, Android, iOS, MacOS och Wwindows 10.

Eventuella ändringar du gör i Todoist medan du är offline kommer automatiskt att synkas med servern så fort du återansluter till internet.

Innan du går i offlineläge behöver du se till att du är inloggad på Todoist, eftersom du inte kan logga in på appen när du är offline.