Ändra färgteman

Företag

Gör utseendet i din Todoist personligare genom att skräddarsy färgtemat.

Välj mellan tio snygga färger: Todoiströd (gratis), Svart (gratis), Neutral (gratis), Mandarin (gratis), Solros (Premium), Klöver (Premium), Blåbär (Premium), Himmel (Premium), Ametist (Premium) och Grafit (Premium).

Din valda färg kommer synas i listen längst upp och på åtgärdslänkar i appen.

1. Längst upp till höger i Todoist, klicka på kugghjulet och välj Inställningar.
  2. Klicka på fliken Teman.
  3. Välj det tema du vill använda.

1. Längst upp till vänster i Todoist, klicka på kugghjulet.
  2. Till höger, i fliken Inställningar, klicka på Teman.
  3. Välj det tema du vill använda.

1. Längst upp till vänster i Todoist, tryck på menyikonen.
  2. Längst ned i vänstermenyn, tryck påInställningar och välj Teman.
  3. Välj det tema du vill använda.

1. När du är inne på din huvudsida i Todoist, tryck på kugghjuletlängst upp till höger.
  2. I dina Inställningar, välj Teman.
  3. Välj det tema du vill använda.