Etiketter

Företag

Spara tid genom att gruppera liknande uppgifter med hjälp av etiketter. Du kommer då på ett ögonblick kunna ta fram en lista med vilken etikett som helst.

Du kan lägga till vilken etikett som helst, men här är några av de mest populära att börja med:

• @e-post – Använd denna etikett för att skapa en lista med alla e-postuppgifter i alla dina projekt så att du kan svara på alla samtidigt.
  • @väntar – Lägg till denna etikett i alla uppgifter där du väntar på något för att kunna börja, så att du inte glömmer att följa upp.
  • @15_min – Kolla denna etikett när du har 15 minuter över, för att ta hand om ett par stycken småuppgifter.

Hur man lägger till en etikett

På valfri plattform – webb, desktop, eller mobil – bara skriv @ direkt i uppgiftsfältet, följt av etikettnamnet. Du kommer att kunna välja från en lista med existerande etiketter eller lägga till en ny.

Smarta Snabbtillägg kommer automatiskt känna igen och lägga till etiketten när du sparar uppgiften.

Snygga till dina etiketter med emotikoner. Till exempel, @e-post 💌 eller @väntar 💤.

Hur man söker efter en etikett

skriv in etikettnamnet i sökfältet högst upp i din Todoist. Om du till exempel skriver “@väntar” i sökfältet kommer alla uppgifter som har etiketten @väntar att tas fram.

I apparna för webben, macOS, eller Windows kan du använda kortkommandot f för att göra en ny sökning.

Du kan även hitta en hel lista på dina existerande etiketter under Etikettfliken i din Todoist.

Klicka eller tryck på valfritt etikettnamn för att ta fram en lista på alla tillhörande uppgifter. (Uppgifter med den etiketten som har tilldelats någon annan kommer att exkluderas från listan.)

Du kan även skapa filter med hjälp av etiketter. Till exempel, filterförfrågan “idag & @e-post” kommer ta fram alla dina uppgifter med @e-postetiketten, som även förfaller idag.

Mer om etiketter: