Dela projekt & samarbeta

Tillgängligt för:
Gratis
Premium
Företag

Todoist gör det enkelt att samarbeta med vem som helst – dela projekt, tilldela uppgifter och diskutera detaljer med medarbetare eller nära och kära. Du kommer att meddelas så fort viktiga ändringar görs i dina delade projekt.

När du har bjudit in någon till ett projekt kommer du att kunna tilldela dem uppgifter och skicka kommentarer till dem.

sharing-web-assign.jpg


sharing-web-notify.jpg

sharing-windows-assign.jpg


sharing-windows-notify.jpg

sharing-ios-assign.jpg


sharing-ios-notify.jpg

sharing-android-assign.jpg


sharing-android-notify.jpg

Alla du delar ett projekt med kommer att ha full tillgång till all information inklusive uppgifter, kommentarer och uppladdade filer. De kommer kunna lägga till nya uppgifter, tilldela uppgifter, slutföra uppgifter, lägga till kommentarer och (om de har Premium) ladda upp nya filer. Du kan till och med dela projekt med människor som ännu inte har ett Todoistkonto.

Gratisanvändare kan dela valfritt projekt med upp till 5 personer (det kan vara 5 olika personer i varje projekt). Premiumanvändare kan dela projekt med upp till 25 personer och Businessanvändare kan dela med upp till 50 personer.

Hur man delar projekt

  1. Högerklicka på det projekt du vill dela.
  2. Välj Dela projekt från menyn.
  3. Skriv in namnet på den person du vill dela med. Om det är någon du aldrig delat projekt med tidigare kommer du behöva skriva in e-postadressen som är associerad med deras Todoistkonto. Om de inte har ett Todoistkonto kan du bara skriva in derase-postadress. De kommer att få en inbjudan via e-post, där de på ett ögonblick kan registrera sig för ett gratiskonto.
  4. Klicka på Bjud in för att skicka en eller fler inbjudningar.  

sharing-web-sharing.jpg

 

  1. Klicka eller tryck på projektet du vill dela.
  2. Klicka eller tryck på personikonen längst upp till höger i projektet.
  3. Skriv in namnet på den person du vill dela med. Om det är någon du aldrig delat projekt med tidigare kommer du behöva skriva in e-postadressen som är associerad med deras Todoistkonto. Om de inte har ett Todoistkonto kan du bara skriva in derase-postadress. De kommer att få en inbjudan via e-post, där de på ett ögonblick kan registrera sig för ett gratiskonto.

sharing-windows-sharing.jpg

  1. Tryck för att öppna projektet du vill dela.
  2. Tryck på Ios-more-outline.svg projektets åtgärdsikon längst upp till höger.
  3. Välj Dela projekt. En lista på alla nuvarande samarbetspartners inom projektet kommer visas.
  4. Tryck på "+"-symbolen längst upp till höger igen för att lägga till nya samarbetspartners.
  5. Skriv in namnet på den person du vill dela med. Om det är någon du aldrig delat projekt med tidigare kommer du behöva skriva in e-postadressen som är associerad med deras Todoistkonto. Om de inte har ett Todoistkonto kan du bara skriva in deras e-postadress. De kommer att få en inbjudan via e-post där de på ett ögonblick kan registrera sig för ett gratiskonto.

sharing-ios-sharing.jpg

  1. Tryck för att öppna projektet du vill dela.
  2. Tryck på three_dots.png projektets åtgärdsikon längst upp till höger.
  3. Välj Dela projekt. En lista på alla nuvarande samarbetspartners inom projektet kommer visas.
  4. Tryck på personikonen längst upp till höger igen för att lägga till nya samarbetspartners.
  5. Skriv in namnet på den person du vill dela med. Om det är någon du aldrig delat projekt med tidigare kommer du behöva skriva in e-postadressen som är associerad med deras Todoistkonto. Om de inte har ett Todoistkonto kan du bara skriva in deras e-postadress. De kommer att få en inbjudan via e-post där de på ett ögonblick kan registrera sig för ett gratiskonto.

sharing-android-sharing.jpg

Alla du bjuder in till ett projekt kommer att få ett e-postmeddelande för att acceptera inbjudan att gå med.

Du kan ändra dina inställningar till att automatiskt acceptera inbjudningar från personer du tidigare har delat projekt med.

sharing-web-auto-accept.jpg

Hur man tar bort personer från delade projekt

  1. Högerklicka på det delade projektet.
  2. Välj "Dela projekt". En lista på nuvarande samarbetspartners kommer visas.
  3. Håll muspekaren över namnet som du vill ta bort och klicka på papperskorgen som visas till höger.
  1. Klicka eller tryck på det delade projektet.
  2. Klicka eller tryck på personikonen uppe till höger.
  3. Klicka eller tryck på papperskorgen bredvid de namn du vill ta bort.
  1. Öppna det delade projektet.
  2. Tryck på Ios-more-outline.svg projektets åtgärdsikon längst upp till höger.
  3. Tryck på Dela projekt i rullgardinsmenyn. En lista på nuvarande samarbetspartners kommer visas.
  4. Tryck på X-ikonen bredvid de namn du vill ta bort.
  1. Öppna det delade projektet.
  2. Tryck på three_dots.png projektets åtgärdsikon längst upp till höger.
  3. Tryck på Dela i rullgardinsmenyn. En lista på nuvarande medarbetare kommer visas.
  4. Tryck på det (de) namn du vill ta bort.  
  5. Tryck på X-ikonen längst upp till höger, för den person du vill ta bort.