Att ge Premium i gåva

Företag

Vill du ge någon gåvan av oöverträffad produktivitet och organisatorisk zen? Ge Todoist Premium 🎁

Du kan köpa en Premiumpresentkod till vem som helst som antingen inte har ett Todoistkonto ännu eller har ett gratis- eller Premiumkonto (Todoist Business-användare kan inte lösa in Premiumpresentkoder).

Gå till todoist.com/gifts för att köpa din gåva. Alla presentkoder kan lösas in på todoist.com/redeem.

Som en bonus för varje 1-åriga gåvoprenumeration du köper, får du automatiskt 3 extra månaders Premium på ditt eget Todoistkonto.

För att kunna köpa en Todoist presentkod måste du ha ett eget Todoistkonto. En presentkod kan inte aktiveras på samma konto det köptes från.

Några hjälpsamma svar på vanliga frågor:

Jag har blivit av med min presentkod. Vad gör jag?

Kontakta bara vår kundsupport. De kommer hjälpa dig att komma åt din presentkod.

Kan jag få återbetalning?

Ja, om det var mindre än 30 dagar sedan du gjorde inköpet, så kan du helt enkelt kontakta vår kundsupport för en återbetalning. Presentkoden du köpte kommer avaktiveras och de extra 3 månaderna med Premium kommer tas bort från ditt Todoistkonto. Om koden redan har aktiverats kommer återstående Premiumtid att tas bort från det kontot.

Kan jag ge bort Todoist Business?

Todoists presentkoder är enbart för Premiumprenumerationer. Det finns för tillfället inget sätt att köpa Todoist Business som gåva.

Kan jag överföra en presentkod för Todoist till någon annan?

En presentkod för Todoist är helt överförbar. Om du skickar en presentkod till någon som inte vill ha den, så kan du alltid skicka samma presentkod till en annan person, så länge den ännu inte har aktiverats.

Har en presentkod för Todoist ett utgångsdatum?

Presentkoder för Todoist har inga utgångsdatum.