Vad är det för skillnad mellan Premium och Business?

Företag

Todoist Business inkluderar alla funktioner från Todoist Premium - såsom påminnelser, kommentarer, filuppladdningar och mer - i tillägg till ett par händiga förmågor för laganvändare och administratörer:

• Lägg till och hantera användare från en central plats
  • Hantera betalningar och fakturor på en central plats
  • Ta bort användare från delade projekt (till exempel när en anställd lämnar företaget)
  • Ställ in projektdelningstillstånd (till exempel, gör det endast möjligt att dela projekt med andra som är del av samma konto)
  • Dela lätt projekt med andra inom kontot genom att använda namn istället för att skriva in var lagkamrats email (var användare har tillgång till sitt lags kontaktlista).

Nyfiken på hur Todoist Business kan hjälpa ditt lag förbli organiserade och ansvariga? Lär dig mer om Todoist Business, eller registrera dig för en 14-dagars gratis provperiod så du kan prova det med ditt lag.