Ändra e-postadress

Företag
  1. Längst upp till höger i din Todoist, klicka på kugghjulet och välj Inställningar.
  2. Öppna Konto-fliken.
  3. Klicka på redigera bredvid e-postadressen.
  4. Skriv in en annan e-postadress.
  5. Klicka på Spara.

1. Längst ned till vänster i din Todoist, klicka på kugghjuletoch välj Konto.
  2. Klicka på Redigera nedanför e-postadressen.
  3. Skriv in en annan e-postadress och bekräfta den.
  4. Klicka på Spara.

1. Tryck på på menyikonen längst upp till vänster i din Todoist.
  2. Längst ned på menyn, tryck påInställningar > Konto.
  3. Tryck på e-postadressen och skriv in en annan e-postadress.
  4. Tryck på OK.

1. Längst upp till vänster i din Todoist, tryck på kugghjulet.
  2. Tryck på Kontoi listan över inställningar.
  3. Tryck på e-postadressen och skriv in en annan e-postadress.
  4. Tryck på Klar.

Du kan bara länka en e-postadress med ditt Todoistkonto.

Om du vill använda en e-post från ett annat konto, logga in på det andra kontot och ändra adressen där först. På det sättet frigörs den för att återanvändas på det andra kontot.

Om du är inbjuden till ett projekt eller Businessteam kommer din e-postadress "reserveras" i vår databas tills registreringsprocessen har slutförts.