Påminnelser

Företag

Hemligheten till att utan problem komma ihåg allt? Låt Todoist påminna dig.

Oavsett om det är mammas födelsedag eller en deadline för en viktig rapport så kan du bara ställa in en Todoist påminnelse och inte tänka mer på det. Todoist kommer skicka ett push-meddelande, email eller SMS angående uppgiften så att du aldrig missar något.

Du kan till och med få en påminnelse utlöst på en speciell plats, som t.ex. när du kör till mataffären.

Ställa in automatiska påminnelser

Du kan göra så att Todoist skapar en automatisk påminnelse för alla uppgifter som både har förfallodatumoch tid. Det innebär att du inte ens behöver komma ihåg att skapa en påminnelse. Till exempel, när du skapar en uppgift för imorgon kl. 16.00 kommer Todoist automatiskt skicka en påminnelse 30 minuter före.

Du kan ändra din standard påminnelseinställning till 1) välja hur långt i förtid du vill få din automatiska påminnelse och 2) om du vill få den skickad via push-meddelande, email eller SMS..

Ställa in skräddarsydda påminnelser

Du kan även ställa in skräddarsydda påminnelser för valfri uppgift (inklusive plats-baserade påminnelser) oavsett om den har förfallodatum och tid eller inte.

Platsbaserade påminnelser kan ställas in på valfri plattform, men de kommer endast att utlösas med Todoist på din iOS- eller Androidenhet.

För att aktivera platsbaserade påminnelser på iOS, tryck på Inställningar > Integritetsskydd > Platstjänster och aktivera platstjänster där.

På Android, är allt redan inställd som standard.

1. När du lägger till eller redigerar en uppgift, bara klicka på klockikonen längst ner till höger.

2. På nästa skärm, klicka på klockikonen för att välja om du vill skapa en tid-baserad eller plats-baserad påminnelse. Om din uppgift har en tid kommer du se ett tredje alternativ - "Före uppgift" - för att ställa in en påminnelse för en viss tid före din uppgift förfaller.
  3. Beroende på vilket alternativ du valde i steg 2, ställ in utlösaren för din påminnelse - skriv in platsen, specifikt datum och tid eller välj hur lång tid före uppgiften förfaller.
  4. Klicka på enhetsikonen på höger sida för att välja om du vill att påminnelserna skickas via push-meddelande, email eller SMS. Om uppgiften är i ett delat projekt kan du även välja att ställa in en påminnelse för en lagkamrat genom att använda deras standard påminnelseformat.
  5. Klicka på “Lägg till påminnelse" för att spara din påminnelse.

1. När du lägger till eller redigerar en uppgift, bara klicka på klockikonen längst ner till höger.
  2. Skriv in datum och tid för att utlösa din påminnelse.
  3. Klicka på Lägg till Påminnelse eller tryck på Enter för att spara den.

Just nu kan du bara ställa in tid-baserade push-meddelande påminnelser för dig själv på Windows 10. Vi kommer framöver lägga till plats-baserade påminnelser, påminnelser via email eller SMS och påminnelser skickade till medarbetare.

1. Tryck på en existerande uppgift.
  2. Tryck på klockikonen som kommer visas under uppgiften.
  3. På nästa skärm kan du välja om du vill skapa en tidsbaserad eller platsbaserad påminnelse.
  4. Beroende på vilket alternativ du valde i steg 3, ställ in utlösaren för din påminnelse - skriv in plats, specifikt datum och tid eller välj ett specifikt datum och tid från datum- & tidsväljaren.
  5. Tryck på Aviserings-ikonen för att välja om du vill att påminnelserna skickas via pushmeddelande, e-post eller SMS. Om uppgiften är i ett delat projekt kan du även välja att ställa in en påminnelse för en teammedlem, genom att använda deras standardpåminnelseformat.
  6. Tryck på Klar för att spara din påminnelse.

1. Tryck på en existerande uppgift.
  2. Tryck på klockikonen som kommer visas längst ner på skärmen.
  3. På nästa skärm, klicka på klockikonen längst ned till vänster för att välja om du vill skapa en tidsbaserad eller platsbaserad påminnelse. Om din uppgift har en förfallotid kommer du att se ett tredje alternativ – Innan uppgift – för att ställa in en påminnelse på en viss tid innan din uppgift förfaller.
  4. Beroende på vilket alternativ du valde i steg 3, ställ in utlösaren för din påminnelse - skriv in plats, specifikt datum och tid eller välj hur lång tid som ska gå innan uppgiften förfaller.
  5. Klicka på enhetsikonen på höger sida för att välja om du vill att påminnelserna skickas via pushmeddelande, e-post eller SMS. Om uppgiften är i ett delat projekt kan du även välja att ställa in en påminnelse för en teammedlem, genom att använda deras standardpåminnelseformat.
  6. Tryck på skicka pilen för att spara din påminnelse.