Sätt igång

Företag

Grattis till ditt nya Todoist konto! Inte säker på var du ska börja? Börja här:

Steg 1:  Lär dig grunderna snabbt med denna korta videon:

Steg 2: Ta med dig dina uppgifter överalltladda ner gratis Todoist appar och plugin-program för 10+ plattformar

inklusive webb, desktop, mobil, email, och mer.

Steg 3: Ställ in ett enkelt system för att organisera och prioritera dina uppgifter med vår Sätta Igång guide.

Det finns inget en-storlek-passar-alla sätt att använda Todoist. Det bästa systemet är det du håller dig till. Börja enkelt för att bygga starka produktivitetsvanor och upptäck sedan nya funktioner och sätt att organisera dina uppgifter efter hand. Våraarbetsflöde guider och Tips & Historier del i Todoist Blogg är bra platser att få idéer.

Upptäck vårt Hjälpcenter och om du har några frågor över huvudtaget, låt oss veta. Vi hjälper gärna till när som helst.