Appar

Företag

Se till att dina uppgifter förblir organiserade varsomhelst ifrån med Todoist på alla dina enheter. Allt förblir synkat och tillgängligt på alla plattformar så du alltid har koll på allt.

På din mobila enhet

• Lägg till, slutför och håll koll på alla dina uppgifter och projekt från din telefon eller tablett.
  • Få push-meddelande påminnelser angående viktiga uppgifter (Premium/Business feature).
  • Få push-meddelanden angående ändringar i delade projekt.
  • Lägg till och svara på kommentarer varifrån som helst.

iOS

Android

Windows

På din dator

• Starta Todoist direkt från din docka.
  • Få en klar, stor-bild översyn på dina uppgifter och projekt.
  • Ha den öppen på din dator under dagen för lätt referens.

Mac

Windows

I din webbläsare

• Lägg till och hantera uppgifter från ditt webbläsarfönster.
  • Lägg enkelt till webbplatser som uppgifter för lätt referens senare.

Chrome

Firefox

Safari

I din email inbox

• Lägg till och hantera uppgifter från din email inbox.
  • Lägg enkelt till email som uppgifter så du alltid kommer ihåg att göra en uppföljare.

Outlook

Gmail

På din klocka

• Lägg till, slutför och håll koll på dina uppgifter från din handled.
  • Få uppgifter och projektmeddelanden på ett ögonblick.

Apple Watch

Android Wear

På nätet

Du har alltid tillgång till din Todoist via webbappen på todoist.com också.