Todoist + din e-post

Företag

Ta dig till Inbox Noll zen och stanna där med Todoist. Förvandla email till uppgifter genom att klicka på en knapp och glöm på så vis aldrig att göra en uppföljning på viktiga meddelanden.

Det finns 3 olika sätt att organisera din email med Todoist:

• Ladda ner vår app för Gmail och Outlook
  • Vidarebefordra email till Todoist (endast Premium)
  • Använd en 3:e-part integration

Gmail

Ladda ner Todoist plugin för Gmail och få åtkomst till alla dina uppgifter från ditt Gmail konto.

Du kommer snabbt kunna förvandla email till uppgiftersom länkar direkt tillbaka till emailet så du inte behöver leta efter det senare. Bara öppna det email du vill förvandla till en uppgift och klicka på Todoist knappen som syns högst i din Gmail inbox. Lägg sedan till ett förfallodatum så du inte glömmer att följa upp.

Outlook

Ladda ner Todoist plugin för Outlook få åtkomst till alla dina uppgifter från ditt Outlook konto.

Du kommer snabbt kunna förvandla email till uppgiftersom länkar direkt tillbaka till emailet så du inte behöver leta efter det senare. Från din Outlook inbox, välj det email du vill förvandla till en uppgift. Klicka sedan på Todoist knappen som syns högst upp på skärmen. Lägg sedan till ett förfallodatum så du inte glömmer att följa upp.

Tyvärr har vi inget insticksprogram för Outlook för macOS ännu.

Vidarebefordra email till Todoist

Oavsett vilken email klient du använder kan du vidarebefordra email till Todoist som både uppgifter och kommentarer (detta är en Premium funktion).

Vidarebefordra till projekt

Du kan förvandla email till Todoist uppgifter genom att vidarebefordra dem till ett projekt. Ämnesraden kommer bli uppgiftsnamnet och mailets innehåll kommer att läggas till som kommentar. Alla bilagor mindre än 25MB kommer även bifogas .

Att få ett projekts email adress:

1. Gå till webb appen och öppna projektet du vill maila till.
  2. Klicka på wrench.png projektåtgärdsikonen högst upp till höger.
  3. Välj Maila uppgifter till detta projekt.
  4. Klicka på Kopiera till urklipp bredvid den email adress som uppgetts.
  5. Börja vidarebefordra dina email till den adressen.

Du kan även lägga till förfallodatum, etiketter och prioritetsnivå direkt från din email klient.

Förfallodatum

Inkludera <datum ditt förfallodatum> antingen i ämnesraden eller innehållet i din e-post. (Du måste inkludera ordet datum innan du skriver in ditt förfallodatum.) Du kan använda alla Todoists förfallodatumsformat som stöds, såsom <datum varje dag>.

Etiketter

Inkludera dina etiketter (e.g. @arbete eller @email) antingen i ämnesraden eller innehållet i mailet.

Prioriteter

Inkludera p1, p2, eller p3 antingen i ämnesraden eller brödtexten i e-postmeddelandet.

Vidarebefordra till kommentarer

Du kan även vidarebefordra email till Todoist som kommentarer. Perfekt när du behöver bifoga information till en existerande uppgift eller projekt.

1. I webb appen, klicka på kommentar ikonen för den uppgift eller det projekt du vill vidarebefordra ditt email till.
  2. Klicka på email ikonen.
  3. Börja vidarebefordra din email till den adress som uppges.

3:e-part email integrationer

Om du inte använder Gmail eller Outlook, finns det flera email appar som har byggt 3:e-part Todoist integrationer så du kan hantera dina email från din to-do lista. Ta en titt: