Se slutförda uppgifter

Företag

Todoist lagrar alla dina slutförda uppgifter, så att du enkelt kan hitta dem och söka bland de objekt du redan klarat av.

Du kan hitta slutförda uppgifter på två ställen:

1. Inne i projekt, där du kan se alla uppgifter som tagits bort från din lista över aktiva projekt, efter att de slutförts. (Tillgängligt för alla användare)
  2. Via Todoist Karma-fönstret så kan du se alla dina slutförda uppgifter från alla projekt på en gång (inklusive varje gång du slutför en återkommande uppgift). (Tillgängligt för Premium- och Businessanvändare)

För att komma åt dina slutförda uppgifter inne i ett projekt: Klicka på den cirkulära klockikonen längst ned till höger i din uppgiftslista inne i projektet.

Du kan lätt komma åt uppgifter som du av misstag råkat bocka av, genom att helt enkelt avmarkera dem igen. När de avmarkerats, kommer de att hamna på din lista över aktiva uppgifter igen. Läs mer om hur man markerar uppgifter som ej slutförda.

För att komma åt dina slutförda uppgifter via Karmafönstret: Klicka på din Todoist Karma-poäng längst upp till höger. Välj sedan Se alla slutförda uppgifteri det fönstret.

Inne i vyn över slutförda uppgifter kan du söka på uppgifter på lite olika sätt, inklusive via projekt, datum & tid och samarbetspartner. Du kan också skriva ut dina slutförda uppgifter genom att klicka på ikonen med skiftnyckel/penna längst upp till höger.

I Todoists mobila appar kan du hitta alternativet Slutförda uppgifter genom att följa något av dessa 2 steg:

1. Genom att trycka på de tre punkterna längst upp till höger när du är inne i ett projekt och sedan välja slutförda uppgifter från menyn.

Du kan lätt komma åt uppgifter som du av misstag råkat bocka av, genom att helt enkelt avmarkera dem igen. När de avmarkerats, kommer de att hamna på din lista över aktiva uppgifter igen. Läs mer om hur man markerar uppgifter som ej slutförda.

2. Genom att trycka på din avatar längst upp i den vänstra menyn och sedan trycka på slutförda uppgifter i din Todoist Karma-vy.

I vår Windows 10-app, kan du hitta alternativet Slutförda uppgifter genom att följa något av dessa 2 steg:

1. Genom att klicka på de tre punkterna längst upp till höger när du är inne i ett projekt och sedan välja slutförda uppgifter från menyn.

Du kan lätt komma åt uppgifter som du av misstag råkat bocka av, genom att helt enkelt avmarkera dem igen. När de avmarkerats, kommer de att hamna på din lista över aktiva uppgifter igen. Läs mer om hur man markerar uppgifter som ej slutförda.

2. Genom att klicka på din avatar längst upp till vänster och sedan välja Produktivitet och därefter klicka på slutförda uppgifter i din Todoist Karma-vy.